Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Installasjonsveiledning for å sette en Starter i en 1998 Buick LeSabre

The Buick LeSabre ble innført i 1951, men begynte ikke produksjonen fram til 1959. 1998 Buick LeSabre var utstyrt med en 3,8-liters V-6 motor, kan produsere opp til 205 hestekrefter og 230 fot-pounds av dreiemoment. Starteren på 1998 LeSabre er montert på den fremre førerens side av kjøretøyet og er forbundet direkte til transmisjonshuset. Utskifting av starteren vil kreve heve kjøretøyet. Det er viktig at du aldri heve et kjøretøy på en skråning eller ujevn overflate. Nye og reproduserte startere er tilgjengelig på bilen deler butikker eller hos din lokale GM forhandler. Du trenger:
1-ton eller større kapasitet jack
to bukker (1 tonn eller større kapasitet)
1/4-tommers skralle og socket sett, med 3-tommers forlengelse
3/8-inch skralle og socket sett, med 6-tommers forlengelse
Ny eller overhalt starter
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Parker LeSabre på et jevnt underlag. Åpne og støtte panseret av bilen for varigheten av dette prosjektet. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og en 8-mm-kontakten for å fjerne batteriet etter tie-down bolt. Brette den negative batterikabelen til siden av batteriet, slik at det ikke er noen sjanse for at kabelen vil komme tilbake i kontakt med batteriet for dette hele prosjektet.
2

Sett på parkeringsbremsen fra innsiden bilen ved å trykke inn bremsepedalen. Hev foran LeSabre ved hjelp av en to-ton jekk eller en jekk med større kapasitet. Place bukker under begge fremre rammen skinner, på hver side av motoren. Senke bilen på bukker og ta ut kontakten fra arbeidsområdet.
3

Lå under den fremre støtfangeren på bilen og skyver kroppen i posisjon slik at du kan fysisk tilgang til forrett. Fjern den positive ledningen tie-down mutteren fra den eksponerte enden av starteren, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket. Fjern de positive ledningene fra starteren og putt dem oppover i radiator core støtte ramme for å skille dem fra de andre forrett ledninger.
4

Fjern den negative tie-down mutteren fra starteren med det samme Ratchet og socket. Du må kanskje installere en 3-tommers forlengelse tilgang den negative helt. Fjern den negative ledningen fra starteren, for hånd.
5

Fjern begge forrett festeboltene, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket med en 6-tommers forlengelse. Den bakre starteren bolten kan være noe vanskelig å få tilgang til, som det er plassert så nær den overføringsstruktur støtte. Fjern den bakre starter bolten først. Ved å fjerne den andre starter bolt, plasserer den ledige hånden under starteren, slik at den ikke faller ned eller på deg.
6

Ta av starteren fra LeSabre ved å trekke den horisontalt, fri fra svinghjulhuset, og nedover. Hold metall mellomlegg eller skjold som er montert mellom starteren og overføring. Pass på at du gjør et mentalt notat av den vertikale posisjonen til startsolenoiden. Spolen er mindre sylindrisk enhet koblet til større sylindriske startmotoren.
7

Sett den nye starteren på plass foran motoren, nær starteren festehull i overføringen. Juster startsolenoiden i samme posisjon som starteren du fjernet. Monter metall mellomlegg plate mellom starteren og overføring, og sett starteren horisontalt inn transmisjonshuset. Umiddelbart installere begge festeboltene, med den ledige hånden, slik at boltene løst holder starteren på plass. Juster kroppen din slik at ansiktet og hodet er ikke rett under starteren, i tilfelle starteren glipper og faller ut av hendene dine.
8

Trekk starteren festebolter, ved hjelp av en 3/8-inch kjøre skralle og socket. Hold den ene hånden fast på starteren, trykke den innover i festehullet på transmisjonshuset. Dette vil sikre riktig justering av starteren og svinghjulet. Drei begge festeboltene til de er tettsittende. Fjern kontakten og utvidelse fra skralle og installere dem på en 3/8-inch stasjonen momentnøkkel. Trekk til forrett bolter til 32 fot-pounds av dreiemoment (384 tommers-pounds).
9

Installer den negative ledningen fører på mindre, eller innover-de fleste innlegg av starteren. Stram ledelsen tie-down mutteren med en 1/4-tommers skralle og socket til mutteren sitter godt. Vri mutteren 1/4-turn lenger å fullstendig skru til mutteren. Denne "Premium-and-a-kvartalet" metode for å stramme bolt og nøtter er ofte brukt på elektriske komponenter, der dreiemomentet er ikke nødvendig, og kan skade skjøre deler. Installer de positive ledninger på ytre positive innlegg og tettsittende tie-down mutter med samme skralle og en stikkontakt. Bruk "tettsittende-and-a-kvartalet" metode for å stramme den positive mutteren.
10

Løft fronten av LeSabre av bukker, bruker gulvet jack. Fjern bukker fra under LeSabre helt, senk bilen til bakken. Installer den negative batterikabelen tilbake på batteriet og trekk til tie-down bolt inn i batteriet. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket å skru bolten til den sitter godt, og slå den skralle 1/4-turn lenger. Ingen dreiemoment er nødvendig på batteriet tilkobling, som moment kan knekke batterihuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63345.html

Previous:
Next:

Bil Forretter