Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter på en 1988 Dodge Dakota

Når starteren i din Dodge Dakota begynner å male eller slutter å fungere når du vrir om nøkkelen, trekk den ut av bilen for benk testing. Starteren motoren roterer motoren, bygg forbrenning i sylinderen. Når motoren starter, er starteren ikke lenger nødvendig, og sitter inaktiv før du starter bilen neste gang. Hvis det ikke fungerer når du trenger det, kan du stå strandet. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret på Dakota og finne den negative batterikabelen. Løsne klemmen bolt på kabelenden med en skiftenøkkel, og trekk kabelen av batteriet terminalen. Isoler kabelen vekk fra batteriet mens du arbeider på starteren ledningsnett.
2

Løft fronten av lastebilen ved hjelp av et gulv jack, deretter plassere et sett med bukker under rammen eller front suspensjon av lastebilen. Senk jack, står slik at lastebilen for å bosette seg på kontakten, deretter fjerne den fra under bilen.
3

Plasser deg under passasjersiden av bilen og finne startmotoren på passasjerens side av motoren. Finn de to ledningene som går inn til startsolenoiden, og fjern de to mutrene som holder kontakten med en skiftenøkkel. Løft kontakten av magnetventil og skyve det til side.
4

Finn de to festebolter for starteren på bjelle boliger. Den øvre bolt tråder inn starteren fra overføringen side av klokken boliger, mens den nedre bolten glir gjennom starteren og bell bolig deretter bruker en nøtt å beholde bolten.
5

Fjern den nedre mutteren og bolt fra starteren med en skiftenøkkel på bolten hodet og en skralle med socket festet på mutteren på baksiden. Still mutter og bolt til side, og deretter gå opp til toppen monteringsbolten og fjern den med en socket og skralle. Støtte starteren som du fjerne bolten slik at den ikke faller på deg.
6

Nedre startmotoren ned og ut av motorrommet. Plasser den nye starteren på plass, setter den øvre festebolt å holde den på plass. Sett i den nedre bolt og låsemutter også. Stram boltene £ 32-fot med en momentnøkkel.
7

Installer den elektriske kontakten på piggene på startsolenoiden etterfulgt av de to feste mutterne. Denne forbindelsen har to ledninger og to tapper, selv om det er en del av en kobling slik at de begge kobles samtidig. Stram mutterne med en skiftenøkkel.
8

Løft fronten på lastebilen med jack din før det er utenfor bukker. Fjern bukker fra under bilen og sett dem til side. Senk jack, nøye sette bilen på bakken.
9

Koble den negative batterikabelen til den negative terminalen på batteriet, og stram klemmen bolt med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63139.html

Previous:
Next:

Bil Forretter