Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Mustang Starter

Hvis du trenger å fjerne starteren fra Ford Mustang for å erstatte den, har den testet eller ombygd, kan du gjøre det i garasjen eller oppkjørselen hjemme med bare noen få verktøy. Startmotoren er ansvarlig for å snu motoren rundt for å bygge kompresjon i sylindrene og starte motoren. Hvis det ikke fungerer eller er å dra og ikke snu motoren rundt fort nok, vil ikke motoren starte. Du kan kjøpe ny starter på de fleste auto deler butikker, og de fleste vil teste den gamle for gratis hvis du tar det i. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet før du starter noe arbeid på det elektriske anlegget. Bruk en fastnøkkel til å fjerne bolten på enden av kabelen og sette kabelen til side.
2

Plasser en jekk under fronten av bilen og støtte den på et sett med bukker. Pass på at bilen står på et flatt og fast underlag før du jekker bilen opp.
3

Finn starteren under bilen. Det er på passasjersiden av motoren og bolter til bell bolig av overføringen. Fjern mutteren på baksiden av releet som beholder batteriet ledningen til spolen og skyv ledningen av stud.
4

Koble slått strømkontakten på baksiden av releet ved å slippe låsing fliken og trekke pluggen ut av releet. Du kan la de to ledninger hengende for nå.
5

Fjern den nedre montering bolt fra starteren deretter fjerne den øvre montering bolt med en stuss og skralle. Forsiktig etter starteren ut av hullet i bell bolig og senk den fra motorrommet.
6

Support fronten av bilen med en jekk, fjerne jack står senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62909.html

Previous:
Next:

Bil Forretter