Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du et nytt Starter på en Mazda MPV

Installere en ny forrett i din Mazda MPV kan være løsningen du trenger hvis den gamle har vært å dra, sliping eller bare ikke fungerer når du trenger det til. Starteren er best tilgjengelig fra under van på passasjer siden og kan finnes på baksiden av motoren, er montert på overføring klokkehus. Nye startere er tilgjengelig på forhandler, en auto deler butikken og enda noen elektroniske deler forhandlere. Du kan også kjøpe reproduserte og brukte startere hvis du er ute etter et billig alternativ til å kjøpe nye. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Plasser en jekk under van og heve passasjersiden av bakken. Støtte den på et sett med bukker.
2

Løft startmotoren opp fra under MPV din og skyv nesen av starteren inn i hullet i bjelle boliger. Kontroller at magnetventil er på toppen for riktig orientering av starteren.
3

Sett de to festeboltene gjennom bjelle bolig fra girkasse side og træ dem inn i øret på startmotoren. Stram dem med en stuss og skralle deretter moment boltene til 30 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Installer de to elektriske tilkoblinger på baksiden av startsolenoiden. Jo større monofilament med jordterminalen igang en terminal som er merket "B", etterfulgt av festemutteren. Trekk til mutteren til 8 fot-pounds med en momentnøkkel. Monter den minste ledningen ved å skyve pluggen inn på "S"-kontakten på baksiden av releet.
5

Støtt van med en jekk og fjerne bukker fra under rammen. Senk van til bakken og ta ut kontakten.
6

Koble den negative batterikabelen og strammer til bolten med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Drei motoren ved å vri tenningsnøkkelen til startposisjon for å teste starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62908.html

Previous:
Next:

Bil Forretter