Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en 1995 Toyota Corolla Starter

The Toyota Corolla startbilde sitter på forsiden av sin tverrstilt, firesylindret, 1,6-liters motor. Den beste måten å endre starteren er ved arbeid over fronten av bilen, og trekke den ut av toppen. Startmotoren er ikke tilgjengelig fra under bilen, fordi rammen tverrbjelke går rett under den. Hvis starteren svikter eller har sluttet, fjerne og erstatte den, eller ta den med til en auto deler butikken og få den benk testet. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Corolla og finn minuspolen. Løsne bolten til den negative batterikabelen enden med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet terminalen. Isoler kabelen fra batteriet mens du arbeider.
2

Fjern luftfilteret fra toppen av motoren ved å fjerne vingemutteren på stang i midten av luftfilter. Løft bolig av motoren, og fjern luftinntak slangen fra porten på radiator support, sette det ut av veien, så vel.
3

Finn starteren ved å se rett ned og inn i motorrommet mellom radiatoren og motoren. Koble ledningsnettet kontakten fra starteren ved å trykke inn på låsetappen, deretter skille kontakten fra starteren.
4

Fjern mutteren fra "Bat" terminal på siden av starteren med en skiftenøkkel. Fjern kabelen fra terminalen, og sett det til side for nå.
5

Fjern øvre og nedre bolter fra starteren forsamlingen med en stuss og skralle. Skyv starteren tilbake fra bell bolig, og løft den ut av motorrommet. Senk den nye starteren på plass, skyve nesen membran inn i hullet på bell bolig, deretter installere de to festebolter.
6

Trekk til festeboltene til £ 29-fot med en momentnøkkel. Installere kabelen på "Bat" terminal, etterfulgt av beholde mutter, og skru det fast med en skiftenøkkel før det er trygt. Plugg ledningsnettet kontakten inn i kontakten på startmotoren, og pass på at de to halvdelene låses sammen.
7

Sett luften renere på å beholde skaftet på toppen av motoren, og installere vingen nøtt å beholde den. Route luftinntaket slangen til porten på radiator support, og skyv den på.
8

Installer den negative batterikabelen på minuspolen på batteriet. Installer klemmen bolt gjennom kabelen slutten, og skru det fast med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63031.html

Previous:
Next:

Bil Forretter