Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter på en 1990 Nissan Pickup

Fjerne starter fra motorrommet av 1990 Nissan pickup krever at du jobber fra undersiden av bilen. Starteren sitter på passasjerens siden av motoren, hvor overføringen møter motorblokken. Fjerner det er et godt første skritt hvis starteren ikke fungerer som det skal. Når det er ut av lastebilen, kan starteren være benk testet for å kontrollere om den er defekt eller om noen annen del som forårsaker problemet. De fleste auto deler butikken vil benk teste starter for gratis hvis du tar det i. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack satt
Socket sett
Ratchet

Vis mer Instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Hev foran din Nissan av bakken med en jack. Støtt lastebil på et sett av jack står plassert under rammeskinnene, noe som gjør det trygt og stabilt å jobbe under.
2

Finn starteren på passasjersiden av bilen. Se etter ledningsnettet tilkoblinger på baksiden av startsolenoiden og trekk ut støpselet i kontakten først, trykke inn låsetappen på kontakten dem trekke det ut av releet.
3

Finn mutteren som fester store leder til baksiden av starteren og fjerne den med skrunøkkel. Trekk ledningen utenfor terminalen og skyv ledningen til side.
4

Flytt til fronten av starteren og finn de to festeskruene. Fjern boltene fra starteren med en skralle og socket samtidig som den støtter starteren. Når boltene er ute, kan starteren falle, så hold den forsiktig mens du fjerner den siste bolten.
5

Slide starteren mot fronten av lastebilen, skyve nesen ut av hullet i bjelle boliger. Senk starteren ned og ut av motorrommet og skyv den ut fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63157.html

Previous:
Next:

Bil Forretter