Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Remote Engine Starter

Fjernstyrte kjøretøy startere tillate deg fordelene med å starte bilen fra et annet sted, for eksempel ditt hjem. Selv om eksterne startere er hendig, kan de også svare på frekvenser fra andre enheter i tillegg til den de er programmert til. For å forhindre en ny person kommer inn bilen ubevisst, kan det være lurt å fjerne den eksterne starteren fra bilen helt. Prosessen krever litt kjøretøyets elektriske system kunnskap og noen enkle verktøy. Du trenger
Arbeidshansker
Wrench
Phillips-skrutrekker
Wire cutters
elektrikere tape
Vis flere instruksjoner
en

Engasjere bilens parkeringsbremsen. Åpne panseret og rekvisitt åpen.
2

Slip på arbeidshansker for å unngå skade i hendene. Fjern den negative batterikabelen fra bilens batteri med en skiftenøkkel.
3

Finn ekstern starteren under dashbordet på førersiden. Bruk wire cutters å kutte kabel eller plast bånd som fester fjernkontrollen starter.
4

Fjern skruene på fjernkontrollen starter sin oppslagstavle modul med en Phillips skrutrekker. Trekk ledningene bort fra skruene med fingrene.
5

forsiktig ta ut den eksterne modulen fra bilen starter. Spore ledninger festet til modulen opp til sikringsboksen sikret under dashbordet.
6

Klipp ledningene kommer fra modulen der de møtes til kontaktene i sikringsboksen med avbitertang. Wrap tre lag med elektriker tape rundt kuttet endene av ledningene for å isolere dem.
7

Kutt turteller ledning koblet til starteren modulen plassert inne i hetten. Pakk en del av elektriker tape rundt enden av ledningen for å hjelpe isolere den. Skjær plast bånd som fester modulen med avbitertang.
8

Fest den negative batterikabelen. Fjern låsestangen propping opp bilens panser og lukke den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63287.html

Previous:
Next:

Bil Forretter