Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Starter på en 1967 Camaro

1967 Camaro var den første Camaro utgitt av Chevrolet og var en direkte konkurrent til Ford Mustang. Camaro delte mange av sine tidlige design og komponenter med Pontiac Firebird utgitt samme år. På grunn av alderen på bilen, det er deler som naturlig slites ut over levetiden til bilen, med starteren å være en av de første til å gå på grunn av kontinuerlig bruk. Skifte starteren i 1967 Camaro holder bilen ut av garasjen og på veien. Du trenger
New forrett
Skrutrekkere
Wrench satt
Tenger
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Place bilen i en flat, trygt miljø hvor du enkelt kan få tilgang til motoren, for eksempel en garasje eller innkjørsel. Sett på parkeringsbremsen for Camaro og slå av motoren i minst en time før du arbeider på starteren å la motoren avkjøles. Blokker dekk og åpne panseret på bilen. Koble fra batterikablene fra batteriet ved hjelp av enten en skiftenøkkel eller tang og sett dem til side mens du arbeider på starteren selv.
2

Finn den gamle starter for Camaro på siden av den motoren i nærheten av fordeleren. Bruk den nye starteren fra boksen som en referanse for hva du bør være på jakt etter hvis du aldri har endret en forrett før. Følg stien til den eneste tykk, lilla ledningen hvis du er helt tapt, da dette går direkte til starteren. Fjern de positive og negative fører fra starteren og merke dem på riktig måte for senere bruk. Koble kabelen som går fra batteriet til starteren samt eventuelle andre ledninger, slik som de på relé.
3

Løsne boltene på støtte braketter for starteren og fjerne det . Løsne og fjerne det øverste bolten av starteren og hold starteren i hånden mens du fjerner den nederste bolten og fjerne starteren fra motoren.
4

reversere fjerningen å installere den nye starteren . Monter den nye starteren i stedet for den gamle, og træ den nederste bolten før du bytter den øverste bolten. Fest støttebraketten for starteren og sikre at det er forsvarlig montert før du kjører ledningene tilbake til magnetventil og batteri. Fest ledningene til starteren og erstatte kontaktene på batteriet. Lukk panseret av bilen og starte Camaro.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63210.html

Previous:
Next:

Bil Forretter