Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter på en Toyota T100 Pickup Truck

Den vanskeligste delen om å erstatte starteren på Toyota T100 pickup lastebil er at du må krype under bilen. En uerfaren mekaniker kan gjøre jobben i omtrent en og en halv time. Når du kjøper en erstatning forrett, velg en som er helt ny eller overhalt. Unngå å kjøpe startere merket som gjenoppbygd, siden de indre delene er ikke alle nye som de er i den overhalt starter. Du trenger
Automobile jack
Jack stå
bremseklosser
Marker
maskeringstape
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen ved å løsne mutteren på terminalen med en skiftenøkkel. Heve bilen opp på førersiden med bil jack. Plasser en jack stå under lastebilen nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av kjøretøyet.
2

Crawl under lastebilen. Tag ledningene på starteren og solenoiden med markør og maskeringstape å merke riktig sted av hver ledning. Koble fra ledningene ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne nøtter og deretter trekke dem bort fra starteren. Koble ledningsnettet fra starteren.
3

Fjern boltene montering starteren til bell bolig ved hjelp av en socket og skralle. Trekk i fra motoren.
4

Sett den nye starteren på plass og stram boltene med socket og skralle. Koble ledningene og skru mutterne med en skiftenøkkel. Plugg ledningsnettet tilbake i starteren. Fjern jekkfoten fra under bilen og senke bilen tilbake til bakken.
5

Koble til batteriet terminalen på batteriet og trekk til mutteren med en fastnøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63195.html

Previous:
Next:

Bil Forretter