Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner vannpumpen på en 1987 Toyota Corolla

Vannpumpe svikt på 1987 Toyota Corolla fører til overoppheting av motoren. Dette kan være farlig for bilens motor, fordi hvis du lar bilen overopphetes kontinuerlig, risikerer du å ende opp med en blåst toppakning, en reparasjon ikke så lett å lage. Du kan ta vare på dette prosjektet selv i garasjen eller oppkjørselen. Det er ikke så vanskelig, og du kan lagre dine hardt opptjente dollar og ikke trenger å betale høye priser på en reparasjon garasje. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Starter med en kul motor, tømme kjølevann inn i et avløp pan. Du kan få tilgang til tappekranen nederst på radiatoren. Åpne den med en skiftenøkkel.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene på viften liksvøpet, hvis motoren din har en, og trekk den bort fra radiatoren. Løsne opp dynamoen med en skralle og socket. Skyv den mot motoren og trekk stasjonen beltet.
3

Fjern kjøleviften forsamlingen ved å fjerne boltene med en stuss og skralle og trekke det bort. Hvis viften har en væske coupling, ikke legg den på siden sin.
4

Fjern vannuttak bolig, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru fra hverandre det. Også fjerne bypass rør og slange.
5

Fjern uttak for motorvarmer, ved hjelp av en skrutrekker for å løsne klemmen. Trekk peilepinnen ut av peilepinnen guide og ta peilepinnerør av bilen, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne det opp.
6

Fjern den nedre Registerreim dekning fra bilen med en skralle og socket .
7

Fjern festeskruene fra vannpumpen med en stuss og skralle og trekk den bort fra motoren.
8

Plasser en ny pakning og vannpumpe på motoren og trekk til boltene med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63179.html

Previous:
Next:

Bil Forretter