Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan identifisere en Reliance Motor ID #

En produsent av elektriske motorer i over 100 år, og tilbyr Reliance en komplett linje av alternerende (AC) og likestrøm (DC) motorer. Innkjøpt av Baldor Corporation i 2007, fortsetter Reliance divisjon for å produsere industri, bilindustrien og andre elektriske motorer i et bredt spekter av spesifikasjoner. Identifikasjon av Reliance elektriske motorer krever lokalisere og refererer tall fra ID plate. De primære tallene er modellen, katalog og National Electrical Manufacturers Association, eller NEMA, frame nummer - en universell kode som brukes av alle elektriske motoren produsenter. Elektriske spesifikasjoner er viktig, som motorer med samme modellnummer kan ha ulike elektriske spesifikasjonene. Instruksjoner
en

Look på Reliance motorhuset for å finne ID-plate. ID-plate er vanligvis fremtredende på motorhuset. Det er raskt identifiseres av Reliance /Baldor navn omtalt på toppen av koden.
2

Finn de ulike koder og elektriske rangeringer på ID-taggen. Modellen og NEMA ramme nummer er vanligvis på den øverste linjen, under bedriftens logo. Alle koder som finnes på Reliance ID-kodene har overskrifter identifisere hva de representerer. På grunn av mengden av ulike avhengighet modeller produsert opp gjennom årene, de har en rekke forskjellige modell og Rammenummeret formater.
3

Skriv ned modell og ramme nummer, samt eventuelle elektrisk informasjon. Den elektriske informasjon om ID-tag, slik som volt og strømstyrken, vil bidra ytterligere identifisere Reliance motor når den generelle modellen bestemmes.
4

Finn rammen og modellnummer i Reliance /Baldor katalog . Reliance har en omfattende katalog som identifiserer de ulike modellene i dag produsert. Slå opp modellen ved hjelp av modellnummer, noen ganger referert til som katalognummer, eller NEMA ramme nummer. Bruke elektrisk informasjon for ytterligere å identifisere Reliance elektrisk motor. For eksempel, NEMA ramme nummer "143T" og katalog (modell) nummer "CP3580T," identifiserer en tre-fase, helt lukkede, fot-montert alvorlig plikt motor, produsert i tre forskjellige volt modeller og er tilgjengelig fra én til 400 hk når det refereres til Reliance katalog.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63337.html

Previous:
Next:

Bil Forretter