Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Installasjonsveiledning for en startpakke i en 1987 Chevy Van

Startmotoren på Chevy Van ligger på passasjersiden av motoren, og kan nås fra under bilen. Disse varebiler kom med flere motor alternativer, fra en 4,6-liters V6 til en 7,4-liters V8 big block. Den vanligste er den 5,7-liters V8, men starteren er på samme sted på alle disse valgfrie motorer og montering er identiske. Tenneren i denne van er tung, slik at ved heving og senking av en inn i eller ut av bilen, er et andre sett av hendene en god idé. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av Chevy van og finne den negative batterikabelen. Fjern bolten som holder kabelen til minuspolen med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet.
2

Hev foran van din ved hjelp av en jekk, og deretter støtte den på en sett med bukker under rammen skinner eller hjuloppheng. Skyve under passasjersiden av bilen, og finn starteren på den bakre delen av motoren.
3

Koble ledningene fra baksiden av startsolenoiden med en skiftenøkkel. Det er to terminaler. "B"-terminalen er den største av de to, og har en enkelt ledning festet til den. Dette er batteriet tilførselen til starteren. Den andre er "S"-terminalen, som har flere ledninger festet. Disse ledningene bære strøm fra tenningslåsen til startsolenoiden å engasjere starteren når du vrir om nøkkelen til startposisjonen.
4

Flytt til fronten av starteren og finne de to festeboltene at løpe opp gjennom startmotoren og inn i motorblokken. Fjern begge bolter med en stuss og skralle, senk starteren ut av motorrommet.
5

Hev den nye starteren inn i motorrommet og installere de to starter festeboltene. Stram boltene til £ 35-fot dreiemoment med en momentnøkkel.
6

Koble den store ledningen på baksiden av starteren til "B" terminal, etterfulgt av låsemutter. Installer de andre ledningene til "S" terminal og igjen, følger ledningene ved låsemutter. Stram begge mutrene med en skiftenøkkel før de er sikre, men ikke stram dem.
7

Hev foran van med en jekk, fjerne jack står fra under rammeskinnene og deretter sette van tilbake på sine dekk. Koble den negative batteriet kabelen til minuspolen. Monter festebolten og skru det fast med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63022.html

Previous:
Next:

Bil Forretter