Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en startpakke for en 1996 Chevrolet Cavalier

Skifte starteren på 1996 Chevy Cavalier er gjort fra toppen av motorrommet, noe som gjør jobben gå raskere og bli oppnådd i en kortere periode. Gjøre arbeidet selv vil spare deg en stor reparasjon regningen fra en garasje. En erstatning starter for Cavalier er tilgjengelig fra Chevy forhandler eller gjennom auto-deler butikken. Starteren sitter på den fremre side av motoren, gjør det lett tilgjengelig. Vær nøye med å ikke skade radiatoren som du arbeider rundt fronten av bilen. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn den negative batterikabelen enden på batteriet på din Cavalier. Løsne festebolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, og deretter fjerne kabelen fra batteriet. Isoler kabelen fra batteriet mens du arbeider på starteren.
2

Finn starteren mellom fronten av bilen og motorrommet. Fjern ledningsnettets kontakten fra "S" terminal med en skiftenøkkel og presse ledningene til side. Finn batteriet kabelen som går til starteren. Ta ut batteriet kabelen fra "B"-terminalen på starteren med en fastnøkkel og skyv denne ledningen til side så vel.
3

Fjern de to festebolter fra starteren med en socket og skralle , skyv starteren ut av hullet i bjelle boliger. Løft starteren ut av motorrommet og sett det til side.
4

Nedre en ny forrett inn i motorrommet og skyv nesen membran på starteren inn i hullet i bjelle boliger. Installer de to festebolter i den nye starteren og stram dem til 66 ft-lbs. med en momentnøkkel.
5

Installer batteriet kabelen på "B"-terminalen. Installer beholde mutteren og skru det fast med en skiftenøkkel. Plugg ledninger-sele kontakten inn i "S" terminal på relé. Sørg for at låsetappene klikker på plass.
6

Installer den negative batterikabelen enden på batteriet terminalen og trekk til festebolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63025.html

Previous:
Next:

Bil Forretter