Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan lage en vase med Air Herding Modeling Clay

Air herding modelleire, som porselen og noen andre varianter, gir deg muligheten til å skape et mangfold av elementer til møbler og funksjonalitet uten å måtte fyre det endelige produktet i en ovn. Å vite hvordan å lage en vase med luft hardere leire gir deg muligheten til å øve med denne smidig medium som kan nytes for endeløse prosjekter i kunst og håndverk. En hjemmelaget vase laget av luft-herding leire av noen tekstur eller variasjon kan brukes til å holde blomster, eller bare som en mantel aksent i ditt hjem. Du trenger
£ 1 lufttørking leire
Clay kniv
Pasta roller
Fleksibel smykker tråd roll
saks
Akvarell pensel
Dish av vann

Vis flere instruksjoner
en

Hakk £ 1 blokk med leire i to. Rull hver halvdel gjennom pasta roller i flate ark som måler 1/8 tommer tykkelse. De trenger ikke å være helt rektangulær.
2

Snip to 7 tommers lengde på ledninger fra rullen. Avklipt fire lengder av wire måler 12 inches. Form hver 7 tommers lengde på ledningen inn en plate form. Tvinn endene sammen av hver lengde wire.This skaper sirkler måler ca 6 3/4 inches i diameter.
3

Bend ene enden av hver gjenværende lengden på ledningen i en hekta form. Pakk hekta slutten av hver lengde av kabelen rundt en av de runde tråd plater. Gjøre dette løst, slik som å tillate de vedlagte ledninger for å gli rundt ringen. Bøy den frie enden av hver dingler ledning inn i en hekta form.
4

Wind de hekta ender rundt den andre ledningen ringen på samme måte som beskrevet ovenfor. Sitt 3D-ledning skjemaet du nettopp opprettet oppreist.
5

Bruk hendene til å forme ledningen form i form av en vase. Klem det slik at det er konkavt omtrent 2 inches fra toppen ringen. Glatt ut ledningen og forme det som du vil. Det bør fortsatt være i stand til å sitte oppreist uten å velte når du setter deg ned.
6

Cut strimler av flatet leire som måler en tomme bred med 6 inches lang. Pakk hver stripe rundt ledningen form, trykke leire inn i ledningen for å skjule det tilstrekkelig. Dette trinnet tar noen minutter, og du må kanskje så mange som 50 strips for å fullføre dette. Du kan også tilpasse størrelsen på stavene du bruker for din egen stil. Dekke hele ytre overflaten av "vase" wire.
7

Dypp penselen i formen med vann for å dempe den. Feie den over sømmene av hver stripe av leire for å fukte leire i disse områdene. Bruk fingrene til å gni og forme disse områdene for å gjøre vase vises sømløs.
8

Skjær en skive formen ut av de gjenværende flatet leire måler nær bunnen av vasen din. Følge den til bunnen av vasen og deretter glatte kantene av leire platen i kantene av leire hengende rundt de nedre side av vasen.
9

Sitt leire vase på en vokset papir dekket overflaten for 48-52 timer, slik at det kan tilstrekkelig tørke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63356.html

Previous:
Next:

Bil Forretter