Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik reparerer en 1993 Toyota Camry Starter Relay

Releene i 1993 Toyota Camry inneholder ingen deler. Hva dette betyr er, vil du faktisk ikke reparere et relé, vil du bytte den. Det er tre forskjellige steder hvor sikringer og releer er plassert på 1993 Camry: ett i motorrommet, en bak passasjersetet foran spark panel og én under instrumentpanelet. 1993 Camry starter releet i motorrommet. Utskiftning er så enkelt som å koble den gamle og plugge inn den nye. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet på bilen din og koble den negative batterikabelen klemmen fra negative innlegg ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne klemmen holderen bolt.
2

Finn reléboksen i motorrommet. Du finner den på passasjersiden fender godt.
3

Knepp stafetten dekselet fra bilen og dra den bort fra stafetten boksen. På innsiden av lokket er et diagram som viser hvilke relé og sikring er hvilken. Finn starter stafetten og koble den fra boksen ved å trekke den rett opp.
4

Plugg den nye stafett i og skyv den godt inn slik at det seter flush på stafetten boksen. Sett på dekselet på stafetten boksen og klikk den på plass. Koble minuspolen og teste installasjonen ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63172.html

Previous:
Next:

Bil Forretter