Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Starter fra en Dodge Dakota

Fjerne startmotoren fra din Dodge Dakota gjør at den kan testes, erstattet eller ombygd etter behov. Utskifting startere er lett tilgjengelig fra din Dodge forhandler eller gjennom de fleste auto deler butikker. Hvis du skal fjerne starteren for tilgang til andre komponenter, sørg for å holde alle deler og maskinvare på et trygt sted til du trenger dem igjen. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av din Dodge Dakota og finne den negative batterikabelen. Fjern monteringsbolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet. Isoler kabelenden fra batteriet slik at det ikke kan ta kontakt med batteriet mens du arbeider med ledningene på starteren.
2

Plasser en jekk under fronten på din Dakota og heve fronten høy nok til å jobbe under den. Plasser en bukker under rammen og senk Dakota på bukker.
3

Slide under Dakota og finn starteren på passasjersiden i motorrommet, langs bunnen av motoren
4

Finn de to elektriske kontaktene på baksiden av startsolenoiden -. en plug-type tilkobling og en stud-type tilkobling. Åpne låsen på plug-in-kontakt og trekke pluggen rett utenfor terminalen. Fjern låsemutter på den andre kontakten med en stuss og skralle, skyv ledningen av stud. Skyv begge ledningene til side for nå.
5

Finn de to festebolter i bunnen av starteren. Fjern den nedre bolten fra motorsiden av starteren med en stuss og skralle. Støtt starter med en hånd som du fjerne den øvre monteringsbolt fra girkasse siden av starteren med en socket og skralle.
6

Trekk i ryggen inntil nesen klarner hullet i overføringen bell bolig, senk starteren ut av motorrommet. Ta av starteren fra under Dakota.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62939.html

Previous:
Next:

Bil Forretter