Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en 1997 Mercury Villager

Startmotoren i landsbyboer din slår ring giret koblet til motorens svinghjul for å sette motoren i bevegelse. Startpakke aldre bare som andre kjøretøy komponenter, men oftest lider skade fra fattige elektriske tilkoplinger. En svak eller korroderte ledning vil ikke tillate riktig strøm til å flyte til starteren. Dette kan føre til utvidet sveiv ganger, noe som vil overopphetes eller kortslutte starteren. Med noen få verktøy, kan du utføre dine egne starter reparasjon på 1997 Mercury Villager seg hjemme. Jobben fra start til slutt vil ta mindre enn 90 minutter å fullføre. Du trenger
Stikknøkkel satt, Elektrisk tape
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
1/4-tommers drive momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

en

Løft panseret på landsbyboer din og finn van batteri. Løsne og fjern den negative kabelen med en pipenøkkel. Pakk terminalen helt på slutten av kabelen helt med elektrisk tape. Kabelen legges ned og bort fra batteriet, så vel som andre metaller kan kontakte.
2

Finn starteren på baksiden av landsbyboer i motorrommet. Den kan monteres på toppen, høyre side - førersiden - av motoren, nær luftfilterenheten. Starteren ligner på en kaffe termos og har to ledninger som kommer fra den. Begge ledningene kobles til solenoiden.
3

Følg den sorte ledningen vekk fra el-4 til 6 inches, og du vil se en liten ledningsnett plugg. Koble ledningsnettet.
4

Knip og løft gummi cap dekker andre ledning koblet til solenoiden. Fjern mutteren som holder ledningen på plass med pipenøkkel. Ta ledningen av sin tilkobling stud og plassere den til side.
5

Ta av starteren nedre bolt med en pipenøkkel. Støtt starter med en hånd for å hindre den fra å falle inn i motorrommet. Løft av startmotoren topp montering bolt med pipenøkkel.
6

Trekk i bort fra sin montering posisjon og løft den forsiktig opp og ut av motorrommet. Senk den nye starteren ned i motorrommet akkurat som du fjernet den gamle starteren. Plasser starter for montering.
7

Tråd både nedre og øvre forrett bolter for hånd. Skru begge skruene til du ikke lenger kan for hånd. Still inn 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 18 fot-pounds og helt sikre begge boltene på plass.
8

Plugg den svarte ledningen på den nye starter opp igjen til ledningsnettet tilkobling hvorfra unplugged du den gamle ledningen under fjerningen. Plasser den andre tråden tilbake på sin tilkobling stud på den nye starteren. Holde ledningen på plass og installere, så stramme sikre mutteren for hånd. Still inn 1/4-tommers drive momentnøkkel til 75 tommers-pounds og fest mutteren på plass. Plasser gummi cap tilbake over mutteren og trykk ned på den for å feste den på plass.
9

Pakk og kast den elektriske tape på den negative kabelen terminal. Koble kabelen til batteriet og stramme bolten for hånd også. Tilbakestille 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 12 fot-pounds og feste kabelen til batteriet. Slå panseret og starte landsbyboer å teste reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63091.html

Previous:
Next:

Bil Forretter