Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Chevy Van vil ikke starte

Få ting er mer frustrerende enn å måtte få et sted, bare for å finne ut din Chevy Van vil ikke starte. Det er tre typiske årsaker et kjøretøy vil ikke starte: ingen gnist, en avbrutt flyt av gass, og dårlig luft. Gnisten er kraften gitt av bilenes elektriske systemet når nøkkelen vris om. Selv når gnisten er der, vil van ikke starte hvis strømmen av gass eller luft er blokkert eller forstyrret. Du kan feilsøke problemet i noen få trinn. Instruksjoner
Spark
en

Kontroller batteriet for å se om den er død. Vri om nøkkelen i tenningen og prøver å slå på lysene eller radio. Hvis disse funksjonene slås på og er ikke dimmes eller vise noen reduksjon i kraft, er batteriet fine. Hvis du er i tvil, har batteriet det testet på en lokal auto deler butikken.
2

Åpne panseret og inspisere batteriet tilkoblingskabler. Noen ganger korrosjon vil føre til start problemer. Bruk en løsning av natron og vann og en stålbørste til å fjerne eventuelle korrosjon. Prøv å starte bilen igjen. Hvis det fremdeles ikke starter, flytter du gå til neste trinn.
3

Fjern tennpluggene med en tennpluggnøkkel. Inspisere hver for sprekker eller brennmerker. Dette kan tyde på defekte tennplugger. Hvis tennpluggene er fine, kan problemet være tenningslåsen eller forrett. Du kan ha disse delene testet av å ha bilen tauet til et bilverksted.
Gass og Air Flow
4

Sjekk din bensinmåler. Din gass tank kan være for lavt til å starte bilen. Hvis du har rikelig med gass, kan problemet være strømmen av gass til motoren.
5

Sjekk din drivstoffilter. Avhengig av bilen, vil dieselfilter være i en av en rekke steder på kjøretøyet. Hvis drivstoffilter er en klar plast ett, se etter tykke mørke innskudd i enten munnstykket på filteret. Hvis det ikke er klart, sjekk innsiden av dysene med en bomullspinne. Hvis det kommer ut skitne, trenger du en ny drivstoffilter.
6

Legg fuktighet remover til gasstanken. Noen ganger vann eller fuktighet blir introdusert inn i gasstanken. Auto deler butikker selger fuktighet remover å sette inn din gass tank. Hvis fuktigheten har allerede reist til andre deler av bilen, bruker et papir håndkle for å tørke den van tennplugger og distributør cap.
7

Sjekk luftfilteret for tresko og innskudd. Fjern døde blader og rusk som kan ha samlet seg i luftinntaket manifold og i nærheten av luftfilteret. Hvis luftfilteret er skittent, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63245.html

Previous:
Next:

Bil Forretter