Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre Ignition Switch i en 1987 Ford Ranger

Tenningsbryteren er en liten, men viktig komponent på din 1987 Ford Ranger. Den lar deg starte bilen ved hjelp av nøkkelen. Når satt inn i tenningen sylinder kan nøkkelen vris til fem posisjoner: Lock, Off, Kjør, på Start og tilbehør. Når du vrir om nøkkelen til "Start"-posisjon, makt sendt til starteren å slå av motoren og starte bilen. Hvis TENNINGSNØ syltetøy eller ikke virker riktig, kan det må byttes ut. Du kan oppnå dette grei oppgave med noen grunnleggende verktøy. Du trenger
Drill
1/8-tommers borekronen
Bolt kjøkkenvifte verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen til " låse "posisjon, hvis den ikke allerede er. Koble fra batterikablene fra batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel. Ta ut nøkkelen fra tenningen og legg den på et trygt sted.
2

Plasser en hånd på toppen og en hånd på undersiden av øvre forlengelse rattet liksvøpet og presse å fjerne det fra beholde plate. Hvis din Ford Ranger ikke har tilt ratt, er ikke dette trinnet nødvendig.
3

Fjern de to skruene som fester de to trim shrouds og fjern vantene fra rattstammen. Trekk ut ledningene fra tenningslåsen ved å fjerne kontakten som er plugget inn i bryteren.
4

Fjern overgangen fra lock-sylinderhuset ved å bore ut break-off bolter med en 1/8 -tommers borekrone. Når boltene er boret, bruk en bolt kjøkkenvifte verktøy for å trekke ut boltene. Fjern tenningslåsen fra aktuatortappen og trekk tenningslåsen fra kjøretøyet.
5

Sett bilnøkkelen i erstatning tenningslåsen og vri den til "Run"-stilling. Plasser den nye tenningslåsen på aktuatortappen og sørge for at hullene på bryteren basen er foret opp med hullene på sylinderen boliger. Du må kanskje justere sylinderen litt for å justere den med den U-formede sporet på aktuatoren.
6

Skru inn det nye break-off bolter til hodene på boltene løsner. Hodene på boltene vil bryte av på ca 3 til 4 fot-pounds av dreiemoment. Plugg det elektriske anlegget i den nye tenningslåsen.
7

Koble batterikablene og vri om nøkkelen i tenningslåsen for å teste det for forsvarlig drift. Hvis tenningen fungerer og din Ford Ranger starter, slå av motoren og sett vantene bort på rattstammen ved å skru inn de to skruene du fjernet tidligere. Snap øvre forlengelse liksvøpet på rattstammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63303.html

Previous:
Next:

Bil Forretter