Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hva er fordelene med en ekstern Starter?

En praktisk funksjon på mange moderne biler er en ekstern forrett. Enten installert som en fabrikk alternativ eller kjøpes som en ettermarkedet tilbehør, kan et eksternt starter en driver for å starte en bilmotor med en fjernkontroll, vanligvis i form av en elektronisk nøkkel fob. Foruten den åpenbare fordelen av å gå inn i en varm (eller kald) bil, er det flere fordeler ved å ha en ekstern forrett. Comfort

Den største fordelen med en ekstern starteren er komforten av å ha en bil som er varm eller kald før du får i. Ved å la ovnen eller air condition i "On" posisjon, en driver kan aktivere fjernkontrollen starter deretter vente flere minutter, der tiden klimakontroll går. Fordi bilen er i drift uten nøklene i tenningen eller driveren til stede, mest avsidesliggende startere også kontroller for å låse dørene for å sikre bilen eksternt.
Safety

Det er også en sikkerhet fordel å ha en ekstern starteren. Ved å la en iskald bil for å varme opp før du kjører, er det lettere å skrape eller tine vinduene, noe som resulterer i større synlighet for sjåføren. Varmer bilen smelter også snø og is som kan hindre hovedlysene eller bremselysene, noe som gjør bilen mer synlig for andre sjåfører, spesielt i snørike forhold.
Engine Care

Warming bilen, før kjøring, er også gunstig for motoren. For bilens klimaanlegg systemet til å starte produksjon av varm luft, må motoren først varme opp som det går. Fordi bilen går på tomgang i flere minutter før han ble kjørt, blir motoroljen mer tyktflytende og gir bedre smøring når sjåføren er klar til å gå. Dette varme opp perioden er spesielt gunstig for biler eller lastebiler med dieselmotor, men gassmotorer også ha nytte av denne funksjonen.
Annenhåndsverdi

En ekstern starter også øker videresalg verdien av bilen, særlig hvis du bor i et område med ekstreme klimaforhold. Selv om det ikke kan være like viktig som bilens generelle tilstand eller kjørelengde, kan det likevel være en nyttig salgsargument eller en grunn til å kreve mer verdi for en trade-in på en forhandler.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62951.html

Previous:
Next:

Bil Forretter