Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endrer jeg Ignition Sylinder i en 2005 GMC Sierra Truck?

Tenningslåsen sylinder for din GMC Sierra lastebil er mye som de som brukes i dørene, bare den er koblet til tenningslåsen på rattstammen å starte motoren. Hvis du bytter ut tenningen sylinder, husk at den nye sylinderen krever sin egen tenningsnøkkelen. Du må også fjerne denne sylinderen først hvis du skal endre tenningen slå seg. Du trenger
Wrench
Skrutrekkere
Replacement tenning sylinder og nøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne kabelklemme for batteriets svarte kabelen ved hjelp en isolert skiftenøkkel og koble kabelen fra minuspolen.
2

Skru, sortere og flytte de to trimme dekker på rattstammen i bilen ved hjelp av en skrutrekker, etterfulgt av kneet styrke panel nedenfor kolonnen.
3

Sett tenningsnøkkelen i låsen sylinder og vri den til "Run"-stilling, i sylinderen /switch 's startposisjon før du slår den videre til sveiv motoren (ikke sveiv motoren nå)
4

Trykk en tynn skrutrekker eller lignende spiss gjenstand inn i det lille hullet i toppen av låsesylinderen sin bolig som inneholder låsepinnen;. dette vil velte sylinderen fra rattstammen. Trekk nøkkelen og sylinderen ut av kolonnen.
5

Sett tenningsnøkkelen for utskifting tenning sylinder inn i sylinderen. Sett sylinderen inn i rattstammen, fôr opp flaskens låsepinnen så det blir plass til husets beholde sporet;. Sylinderen bør stille opp slik at den er i "Kjør"-posisjon
6

Turn sylinderen slik at den er i "Av /Lock"-posisjon og fjern nøkkelen.
7

Koble trim panelene rundt og under rattstammen.
8

Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63077.html

Previous:
Next:

Bil Forretter