Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan tenningen sløyfer Arbeid i Generators?

Tennspoler er sentrale deler i biler og andre motor-baserte maskiner, men de er også viktige elementer i noen elektriske generatorer. Mens tennspolen ulike formål i forskjellige maskiner, fungerer det alltid bruker de samme prinsippene. Induksjon

En tennspolen er en form for transformator som opererer ved hjelp av magnetisk induksjon. Spolen er dannet av to sløyfer av tråd med forskjellige antall løkker i dem. Når en elektrisk strøm går gjennom en av spolene, genererer det et magnetisk felt, som i sin tur induserer en elektrisk strøm i den andre spole. Variasjonen i antall rader mellom de to spolen tjener til å endre styrken av spenningen fra den ene spole til den andre.
Generation

i en bil, i strøm som gjennomgår induksjon i tennspolen er generert av et batteri, og deretter sendt til motoren ved en isolert ledning. I en generator, er imidlertid den nåværende genereres av en elektromagnet, som opererer ved å spinne en kveil av tråd i et magnetisk felt. Denne strømmen sendes til tennspolen, der det er forvandlet til den spesifikke spenning generatoren er designet for å skape.
Formål

En tennspolen er en vesentlig del av en generator. Den kan forvandle en lavspent strøm generert av en elektromagnet i høyere spenning gjeldende; en høyere spenning gjeldende taper mindre strøm når overført lange avstander over kraftledninger. Transformasjonen i spenning oppnås ved tennspolen er også nyttig ved at den tillater generator for å lage den spesifikke spenningen hensiktsmessig for den type apparater eller motorer det er ment til makten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63315.html

Previous:
Next:

Bil Forretter