Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hva er den typiske kostnaden for å installere en ekstern start for en 2006 Highlander?

En ekstern start gjør at du kan starte bilen din uten at du blir i det. Du kan starte bilen med et trykk på en knapp og bestemme hvor lenge bilen vil kjøre før du går inn i bilen. Bilen vil bli varmet opp og klar til å gå når du er. Ettermarkedet eksterne starter kan installeres på 2006 Highlander. Remote start /Keyless Entry Cost

Kostnaden for installasjon er ca $ 450 per 2010. Starteren har en 2000-meters rekkevidde, og kan settes til å kjøre for 3, 15 eller 25 minutter. En kaldt vær modus er også tilgjengelig.
Additional Options

Andre funksjoner kan legges til den eksterne forrett. En valgfri trunk utgivelsen og panikk-knappen er tilgjengelig. Kostnaden for disse alternativene er ca $ 40 til $ 50 ekstra hver som i 2010. Det kan også være en ekstra avgift på $ 80 for hybridbiler.

Garantier

Aftermarket eksterne startere kommer med begrensede garantier. Garantien gjelder for den opprinnelige kjøperen og garantier er ikke overførbar. Les garantien informasjon nøye når man skal avgjøre hvilke starter å kjøpe. Endre eller tukling med starteren kan gjøre garantien ugyldig.
Montører

ekstern startere er tilgjengelig på automotive tilbehør butikker. En liste over lokale installatører og distributører er tilgjengelig i de gule sidene, eller på nettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63278.html

Previous:
Next:

Bil Forretter