Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Bytte Starter på en 99 Chrysler Town & Country

Skifte startmotoren på motoren din 1999 Chrysler Town and Country med en ny eller ombygd enhet kan være nødvendig hvis startmotoren har begynt å lage støy, dra eller sluttet å virke helt. Startmotoren er plassert på baksiden av motorrommet, det er montert til baksiden av den montert på tvers motor. Valgfritt motorer for 1999 Town and Country inkluderer 2,4-liter, den 3,1-liter, den 3,3-liters og 3,8-liters kraftverk. Starteren monteres på samme sted på alle disse motorer og erstattes ved hjelp av den samme metode. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret på van din og finn den negative batterikabelen slutt. Løsne klemmen bolt på kabelenden med en skiftenøkkel, og deretter fjerne den negative kabelen og isolere den fra batteriet terminalen.
2

Hev foran van med en jekk og posisjon et sett av jack står under rammen for å støtte van. Senk jack, slik at van å bosette på tribunen.
3

skyve under van og finne starteren på baksiden av motoren (sett fra undersiden). Fjern låsemutter fra "B"-terminalen på starteren med en liten socket og skralle, skyv kabelen av stolpen skyve det ut av veien.
4

Fjern den nedre starter bolt , ved hjelp av en socket og skralle for å rotere det mot klokken. Sett bolten til side. Fjern de to øverste forrett bolter, ved hjelp av den samme prosessen, trekk starteren ut av bjelle bolig og senk den ut av motorrommet.
5

Hev den nye starteren inn i motorrommet, skyve nesen av starteren inn bell bolig åpningen. Sett den øvre montering bolt og skru den for hånd. Sett de nederste to festebolter og stram dem for hånd, så vel.
6

Torque øvre og nedre festeboltene til 40 pounds-fot med en momentnøkkel. Installer batteriet kabelen på baksiden av startsolenoiden, stram mutteren med en fastnøkkel før det er trygt. Ikke stram den, eller du vil knekke plasthus.
7

Hev foran van utenfor bukker med en jekk, og deretter fjerne stands. Senk jack, sette van på bakken, fjern deretter jack fra under bilen.
8

Installer den negative batterikabelen enden på minuspolen. Stram klemmen bolt med en skiftenøkkel. Lukk panseret og teste reparasjon ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63343.html

Previous:
Next:

Bil Forretter