Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en S-10

Når starteren er innkoplet, skyver en magnetventil et tannhjul i tråd med motorens svinghjul, og startmotoren slår gear. Starteren utstyret slås på svinghjulet, som i sin tur starter rotasjonen av motoren, inntil den kan kjøres for egen kraft. Forretter vil fungere etter en periode og må byttes. Noen ganger er det bare startsolenoiden som har sviktet. Imidlertid er de en enhet, og, ofte, må begge ut. Du trenger
kjøretøy ramper
Socket og skralle sett
Vis flere instruksjoner
en

Drive S-10 på kjøretøyet ramper. Koble fra batteriet, ved hjelp av socket og skralle. Finn starteren, det vil være der motoren oppfyller overføring
2

Fjern de to mutrene som fester de to elektriske ledninger som er koblet til starteren med socket og skralle.. Bytt mutterne på starteren for å hindre å miste dem.
3

Fjern de to boltene som fester starteren til motorblokken med socket og skralle. Fast, ta starteren, og trekk den rett ut fra monteringsstedet.
4

Plasser den nye starteren inn monteringsstedet, og hånd-tråd starteren bolter i riktig festehull. Stram starteren bolter med socket og skralle, og sikre starteren sitter i flukt med motorblokken.
5

Koble de elektriske ledningene tilbake på den nye starteren. Fjern de to nøtter fra den gamle starteren, og hånd-tre dem inn på den nye starteren, sikring av to elektriske ledninger. Lett dreiemoment dem ned med socket og skralle, men ikke over-stramme. Koble minuspolen på batteriet, deretter den positive terminalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63243.html

Previous:
Next:

Bil Forretter