Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en '97 Ford Taurus SHO

Skifte starteren i din Ford Taurus SHO er en oppgave som kan spare deg for en stor reparasjon regningen ved å gjøre arbeidet selv hjemme. Erstatning forrett motorer til Taurus er tilgjengelig gjennom Ford forhandler nettverk eller mange auto deler forhandlere. Sjekk med forhandler eller auto deler butikken for å få den gamle starteren benk testet og kontrollere at det er behov for reparasjon før du bruker pengene på en ny startmotor. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret på Taurus og finn den negative batterikabelen. Løsne bolten på batterikabelen enden med en skiftenøkkel og fjern kabelen fra batteriet.
2

Løft forsiden av Taurus med en jack. Støtte det med et sett av jack stå under forstillingen på bilen. Skyve under passasjersiden av bilen og finne starteren under passasjersiden nær baksiden av motoren.
3

Finn de to ledninger sele tilkoblinger på starteren. "B"-terminalen er en enkelt stor tråd, festet til en stolpe-terminalen på den startsolenoiden. Den andre tilkoblingen er en push-in-kontakt.
4

Fjern mutteren fra "B" terminal med en skiftenøkkel og fjerne ledningen. Ta tak i hardt skall kontakten på den andre tilkoblingen og trekke den rett av pinnen på spolen.
5

Finn øvre og nedre bolter nær nesen av starteren. Fjern begge bolter med en skiftenøkkel eller socket og skralle deretter fjerne starteren fra motorrommet og ut fra under bilen.
6

Hev en ny starter på plass under bilen og installere de to festebolter . Stram boltene til £ 21-fot med en momentnøkkel. Fjern mutteren fra "B"-kontakten på baksiden av startsolenoiden og installere ringen kontakten fra den store røde ledningen på den.
7

Monter låsemutter på "B"-terminalen og stramme den til £ 100-inches med en momentnøkkel. Skyv hardt skall kontakten på "S"-terminalen på startsolenoiden.
8

Løft forsiden av Taurus av bukker, fjerne dem fra under bilen og senke bilen til bakken . Koble den negative batteriet kabelen til batteriet terminalen og fest bolten ved å dreie den med klokken med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63013.html

Previous:
Next:

Bil Forretter