Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter Fra en 1994 Buick LeSabre

Du bør bytte starteren i 1994 Buick LeSabre så snart du merker at det er sviktende. Kjøp en erstatning starter fra en auto deler forhandler og erstatte den hjemme for å unngå å måtte ringe auto klubb når starteren svikter helt, forlater du strandet. Starteren monteringer på bunnen av motorrommet på passasjer siden, den er tilgjengelig fra under bilen. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket og skralle sett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av bilen og fjerne den negative kabelen fra batteriet, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne kabelklemme holderen bolt. Løft fronten av LeSabre med en jekk og hvile bilen trygt på et sett med bukker.
2

Crawl under fronten av LeSabre og finn startmotoren på nedre passasjersiden av motorblokken. Koble de to elektriske ledningene fra starteren ved å fjerne mutrene med en skiftenøkkel.
3

Fjern de øvre festeboltene fra startmotoren med en socket og skralle. Støtte startmotoren mens du fjerner de nedre festebolter med socket og skralle. Senk starteren ut av bilen.
4

Plasser den nye starteren på motorblokken. Installer de nedre boltene, skru dem med en stuss og skralle. Hold startmotoren på plass mens du installerer de øvre festeboltene, strammer dem med en stuss og skralle. Trekk til boltene til £ 32-fot med en momentnøkkel.
5

Fest de elektriske ledningene til starteren. Stram mutterne med en skiftenøkkel. Trekk til mutterne til £ 12-fot med momentnøkkel.
6

Fjern jack står og senk bilen til bakken. Koble den negative batterikabelen, stramme det med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63173.html

Previous:
Next:

Bil Forretter