Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter i en 1990 Toyota 4Runner 4 Wheel Drive

Enten 1990 Toyota 4Runner er utstyrt med 4-sylindret eller 6-sylindret motor, og erstatter starteren krever samme prosedyre, som starteren er plassert i samme plasser i begge tilfeller. En sviktende starteren kan dra, slipe, klikker eller bare ikke klarer å fungere i det hele tatt. I noen av disse tilfellene vil fjerne starteren fra lastebilen tillate deg å ha det testet for å bekrefte at det er faktisk feil. Erstatning forrett motorer til 4Runner er tilgjengelig gjennom forhandler eller gjennom de fleste auto deler butikker. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og løsne klemmen bolt på den negative batterikabelen slutt, ved hjelp av en skiftenøkkel. Wiggle kabelen enden og trekk den av batteriet, og isolere den bort fra batteriet slik at det ikke kommer i kontakt med enten terminalen mens du arbeider.
2

Finn starteren under passasjersiden av motoren. Du trenger ikke å heve bilen, så det er god plass under den til å fungere. Blokker dekkene slik at lastebilen ikke kan rulle mens du er under den.
3

Fjern låsemutter fra batteriet kabel, der den møter startsolenoiden, ved hjelp av en 12-millimeter fastnøkkel , deretter fjerner kabelen fra terminalen. Slipp låsetappen på den elektriske kontakten på baksiden av releet og trekk kontakten løs.
4

Fjern den nedre montering bolt fra starteren, ved hjelp av en socket og skralle, deretter fjerne den øvre bolt mens støtte startmotoren. Senk starteren ut av motorrommet, og deretter plassere den nye starteren på plass.
5

Monter den øvre monteringsbolt inn starteren, men la det løs for nå. Træ nedre bolt på plass, og stram begge festeboltene, momenttrekking dem til 29 fot-pounds, med en momentnøkkel.
6

Skyv den elektriske tilkoblingen inn i kontakten på baksiden av startsolenoiden til det låses på plass. Plasser batteriet kabelen på stud på starteren og installere låsemutter, skru den med en skiftenøkkel.
7

Flytt opp til motorrommet og installere den negative batterikabelen på batteriet, strammer klemme bolt på kabelenden med en skiftenøkkel for å feste kabelen til batteriet. Start motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63348.html

Previous:
Next:

Bil Forretter