Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Ford Taurus Automatisk Starter Installasjon

Uregelmessige start problemer med Ford Taurus kan muligens peke til startmotoren sviktende. En vanlig årsak til svikt på starteren er solenoiden, som kan utvikle en svart flekk heller som filament av en lyspære brenner ut. Når dette skjer, må du erstatte starteren. I din Ford Taurus, er startmotoren plassert under motoren, så du vil også kreve noen solide plugger for å løfte bilen og komme under den. Du trenger
Hydraulisk jekk
Stoppklosser
Clean rag
Blanket, treplate eller glidebryter bord
Lommelykt
Stikknøkkel
Replacement starter
Liten sekskantnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og koble terminalen går fra batteriets negative. Dette må kobles slik at du ikke forårsake noen kortslutninger mens du fjerner startmotoren. Hev bilen sikkert opp ved hjelp av ett eller to hydrauliske jekker. Det er også en god idé å Blokker bakhjulene med chock blokker eller murstein.
2

Place teppet, treplate eller glidebryter bord under bilen og legge seg ned. Finn forrett, som ser ut som to sylindriske gjenstander henger sammen. Du vil merke de tre boltene som holder startmotoren på plass. Du vil også merke ledningen som er festet til en bolt. Legg merke til plastdekselet som skal være på terminalen for å beskytte den. Det bør enten være grå eller rød. Fjern plastlokket ved å ta tak og trykke på den, deretter angre bolten som holder ledningen magnetventil elektriske kontakten bly, og ta det av.
3

Løsne og fjerne den andre bolten og deretter den tredje . Startmotoren er en rimelig tung gjenstand, og du vil trenge en god posisjon til å holde den mens du fjerner den siste bolten. Vær klar for det å slippe og ta det tett.
4

Ta den nye startmotoren og sette den på plass med det første bolt. Dette er den siste bolten du frigjøres fra den gamle som du fjernet det. Sikre bolten med fingrene - ikke pipenøkkel - til alle tre boltene er tilbake på plass. Sett de to siste boltene i hullene og stram alle tre med pipenøkkel.
5

Koble terminalen ledningen til samme bolt du tok den fra og erstatte plastdekselet. Koble ledelsen minuspolen og la bilen knekt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63120.html

Previous:
Next:

Bil Forretter