Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte startmotoren i en 87 Dodge Daytona Pacifica

Starteren er en liten elektrisk motor montert på nedre side av motoren ved siden av svinghjulet. Når tenningsnøkkelen vris for å starte bilen, engasjerer starteren svinghjulet og gjentatte ganger viser det inntil motoren er i gang. Skade starteren skjer over tid, men kan ofte tilskrives en defekt magnetventil eller korroderte kontaktpunkt. Skifte starteren på 87, krever Dodge Daytona Pacifica bare noen få verktøy og bør ta deg 60 minutter eller mindre å fullføre. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
Hydrauliske bil jack
to bukker
White malerens tape
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
1 /4-tommers stasjon momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Daytona Pacifica og fjerne den negative kabelen fra batteriet med en pipenøkkel. Bruk litt sort elektrisk tape til å vikle metall terminal på kabelen, og deretter plassere den vekk fra batteriet.
2

Påfør i nødbremsen og heve front-end av bilen med en hydraulisk bil jack . Plasser en jack stå på venstre og høyre ramme rail senk bilen på bukker trygt.
3

Plasser deg under bilen i full visning av startmotoren. Merke hver av de ledningene som er koblet til startsolenoiden tydelig med hvit malerens tape. En wire, "B +" wire, er åpenbart større enn den andre ledningen, men det skader aldri å være sikker på hva som er hva.
4

Fjern mutrene som holder el-ledninger med en pipenøkkel og så ta ledningene av deres terminal stud.
5

Fjern starteren festeboltene ved foten av startmotoren. Mens du ser på startmotoren skal du se at det er holdt på plass med to bolter og en mutter. Tappen med mutteren festet til det er en fast-starter stud.
6

Fjern mutteren fra baksiden av fast-starter stud med en pipenøkkel og deretter fjerne starteren topp monteringsbolten. Støtte startmotoren med en hånd og fjern den nedre montering bolt. Senk starteren fra sin posisjon forsiktig ut av bilen.
7

Installer den nye starteren ved å reversere fjerningen. Stram både forrett festeboltene og fast-starter stud mutter til 40 ft-lbs. med en 3/8-inch stasjonen momentnøkkel. Stram magnetventil er "B +" ledning mutter til 80 tommers-lbs. med en 1/4-tommers drive momentnøkkel og deretter nullstille momentnøkkel til 55 tommers-lbs. og fest den andre magnetventil wire.
8

Sikre den negative kabelen til batteriet med 3/8-inch stasjonen momentnøkkel satt til 12 ft-lbs.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63033.html

Previous:
Next:

Bil Forretter