Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre Starter på en 1991 C4 Corvette

Startmotoren på 1991 C4 Corvette kan kreve erstatning hvis det begynner å dra eller male, eller hvis den slutter å fungere helt. Tilgang til startmotoren kan være litt utfordrende på C4, som starteren sitter på passasjerens siden av motoren, og eksosrøret fra manifolden til katalysatoren går direkte under den. I noen tilfeller er det nok plass mellom røret og motorblokken å presse starteren ut, men oftere enn ikke, senke eller fullstendig fjerning av røret er nødvendig. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret på Corvette og finn batteriet. Løsne klemmen bolt på den negative batterikabelen enden med en 10-millimeter fastnøkkel, deretter fjerne kabelen fra batteriet, isolere den bort fra terminalene.
2

Plasser en jekk under fronten av bil og heve den opp fra bakken; plass et sett med bukker under rammen, senk deretter jack, slik at jack står å støtte bilen. Skyve under bilen på passasjersiden, og finn startmotoren - det er plassert nær baksiden av motorblokken, gjemt opp i nærheten av bunnpannen
3

Finn to. festeboltene på eksosmanifolden enden av eksosrøret, og fjerne dem med en stuss og skralle. Noen penetrerende olje kan være nødvendig å frigjøre dem, om de aldri har blitt fjernet før.
4

Finn festeboltene på førersiden manifold, og ta dem med socket og skralle, så senk eksosrøret, se etter klaring nær starteren som du senker den. Hvis røret faller langt nok, så kan du gå videre til å fjerne starteren. Hvis ikke, gå til katalysatoren på baksiden av dette røret.
5

Fjern de to festebolter i flensen som tiltrer eksosrøret til omformer, ved hjelp av en socket og skralle, senk hele røret til bakken, å skyve den ut av veien. Flytt tilbake til start, på passasjersiden av bilen.
6

Finn de to elektriske kontaktene på baksiden av startsolenoiden, fjerne nøtter fra studs, ved hjelp av en skiftenøkkel, så lysbilde tilkoblingene utenfor studs og skyve dem til side for nå. Finn de to starter festebolter nær nesen av starteren.
7

Fjern starteren festebolter med en socket og skralle, skyv starteren bort fra motorblokk, senk den ut av bilen . Hev en ny starter på plass og sett festeboltene. Trekk til festeboltene til 35 fot-pounds (47 Nm, hvis du bruker en beregning momentnøkkel), ved hjelp av en momentnøkkel.
8

Koble de elektriske tilkoblingene på baksiden av den nye startmotoren og fest dem med festeskruene. Hev eksosrøret på plass og erstatte festeboltene på eksos manifolder og katalysatoren.
9

Stram boltene med en stuss og skralle før de er sikre, og deretter flytte ut fra under bilen og heve bilen av jack stands, ved hjelp av en jekk. Fjern stands fra under bilen, senk bilen til bakken.
10

Koble den negative batteriet kabelen til minuspolen og sikker spennbolten av kabelen enden med skiftenøkkel. Test reparasjonen ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63347.html

Previous:
Next:

Bil Forretter