Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan å programmere en Bulldog Remote

Bulldog Security (bulldogsecurity.com) er en ettermarkedet bil tilbehør selskap som spesialiserer seg på bilen sikkerhetssystemer og tilhørende utstyr, som for eksempel ekstern bil startere, alarmer og nøkkelfrie oppføring. Alle Bulldog Sikkerhetssystemer drives av fjernkontroller, vanligvis festet til et sett med bilnøkler. Til tross for å ha mange forskjellige funksjoner og bruksområder, er Bulldog Security fjernkontroller kontrollert av tilsvarende prosessorer, noe som gjør programmeringen de grunnleggende funksjonene til å tilbakestille minnet tilbake til fabrikkinnstillingene og programmering dual puls døren låse identiske. Instruksjoner
Reset Memory til fabrikkinnstillinger
en

Trykk ned på bremsepedalen og hold den inne.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen stilling fra "Off" til "On" 15 ganger, veldig raskt.
3

Slipp bremsepedalen og trykker på en knapp på fjernkontrollen. Fjernkontrollen skal ikke lenger drive bilen. Hvis de eksterne knappene ser ut til å fungere, gjenta trinn en og to.
4

Finn Bulldog CPU, vanligvis installert under panseret, eller i bagasjerommet på bilen.
5

Koble den røde ledninger og den 16-pinners sele fra CPU-enheten og deretter koble ledningene etter 60 sekunder. Bilens parkeringslys blinker.
6

Trykk på "Stop" eller "Button # 4"-knappen på fjernkontrollen. Systemet er nå tilbakestilt og alle knappene skal fungere normalt.
Programmering Dual Pulse Dør Lås
7

Hold bremsepedalen ned med foten.

8

Trykk og hold "Button # 4" på fjernkontrollen, til du ser parklys blinker fire ganger etter hverandre.
9

Slipp "Button # 4" og deretter umiddelbart trykk " buttton # 3 "en gang. Dine parkeringslys bør blinke en gang.
10

Ta foten vekk fra bremsepedalen og parkering skal nå blinke tre ganger for å bekrefte programmering. Fjernkontrollen sender nå en dual puls å låse dørene når utløserknappen trykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63352.html

Previous:
Next:

Bil Forretter