Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Kawasaki Eliminator Tips

The Kawasaki Eliminator er en entry -level motorsykkel designet for begynnelsen rytterne . Den Kawasaki Eliminator benytter en heller beskjeden 125 - cc, fire- takts motor med luftkjøling og bare rundt 12 hestekrefter totalt. Få mest mulig ut fra denne grunnleggende sykkel krever følge noen viktige tips . Rev Range

Betjene Kawasaki Eliminator i lav til middels turtallsområde som er der dreiemomentet powerband av motoren er plassert. Dreiemoment gir akselerasjon kapasiteten på Kawasaki Eliminator , så holder turtallet på motoren ganske lav sikrer at du alltid vil være i stand til å akselerere ut av problemer effektivt.
Highway Driving
< p> Hold Kawasaki Eliminator av motorveien før du er ganske trygg på din prediktiv kjøreegenskaper . Den lille motoren på Kawasaki Eliminator betyr at det vil ha problemer med å opprettholde riksveg kjører hastigheter . Når det kombineres med vanlige sjåfører ' mangel på respekt for de fleste motorsyklister , kan dette sette deg inn i farlige situasjoner , så det er best å unngå dem før du har en kraftigere sykkel .
Braking

grad er basert på gode bremser foran til Kawasaki Eliminator å bremse deg ned før hjørner . Bremsene foran er skivebremser mens steiler er mindre kraftige trommelbremser , så stole på fronter for 60 til 70 prosent av din totale stoppe behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63263.html

Previous:
Next:

Bil Forretter