Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter i en Nissan Lastebil

Nissan D21 Series pickup eller tidlig Nissan lastebil har eksistert i lang tid. Starteren på D21-serien lastebil er på baksiden passasjersiden av motoren og kan endres raskt. En erstatning starter for de D21 lastebiler kan kjøpes på de fleste auto deler butikker, Nissan forhandlere og berging meter hvis du vil ha en brukt enhet. Ombygd startere er en vesentlig billigere løsning, og de fleste har ett års garanti. Du trenger
Jack
Jack står
Metric socket sett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra minuspolen med en skiftenøkkel. Sett kabelen til side på et sted som vil holde den fra å falle tilbake mot batteriet.
2

Plasser en jekk under den fremre enden av lastebilen. Løft fronten av lastebilen opp fra bakken ved hjelp av jekken. Støtt lastebil med et sett av bukker enten under rammeskinnene eller aksel boliger.
3

Finn og koble den elektriske kontakten på baksiden av starteren. Trykk låsetappene på pluggen for å løsne den fra starteren.
4

Fjern de to festebolter fra startmotoren med en stuss og skralle. Det er to bolter: en på toppen og en under starteren. Skyv starteren ut av bjelle bolig og senk den ut av lastebilen.
5

Hev den nye starteren inn i lastebilen, og skyv den forsiktig inn i åpningen på bjelle boliger. Installer de øvre og nedre bolter og stramme dem til de er tettsittende med en socket og skralle. Trekk til festeboltene til 26 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.
6

Installer den elektriske kontakten inn i pluggen på baksiden av den nye starteren. Trykk på kontakten inn til du hører et klikk, noe som indikerer at den er låst på plass.
7

Hev lastebil med en jekk og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken.
8

Installer negative batteriet kabelen på batteriet terminalen og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start lastebil for å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62904.html

Previous:
Next:

Bil Forretter