Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Ignition Sylinder og Key på en 1991 Mercury Grand Marquis

Hver tenningslås sylinderen er laget spesielt for en type nøkkel. Skifte sylinder i bilen betyr også erstatte nøkkelen med det, og du kan bare erstatte den med nøkkelen som følger med sylinderen. Tenningen sylinder på en 1991 Mercury Grand Marquis er montert på rattstammen gjennom en støttemur pin, og det er en av de enklere typer å erstatte i en bil. Med mindre du kan erstatte dørlås sylindere med duplikater av den nye tenningen sylinder, trenger du to sett med nøkler for bilen. Du trenger
Wrench
Liten skrutrekker eller punsj
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og rekvisitt åpen. Koble fra den negative (svart) kabelen til batteriet, løsne klemmen rundt den negative terminalen med en skiftenøkkel.
2

Sett tenningsnøkkelen i låsen sylinder og vri den til "Kjør"-posisjon.
3

Sett inn en 1/8-tommers skrutrekker eller slag inn i hullet under sylinderen nederst på rattstammen dekselet.
4

Trykk på skrutrekker eller slag inn i hullet med den ene hånden til å trykke ned låsepinnen mens du trekker på tasten, og sylinderen for å fjerne det fra rattstammen sin bolig.
5

Sett inn det nye nøkkelen i den nye låsesylinderen. Sett sylinderen inn i huset, noe som gjør at den er slått til "Run"-stilling. Skyv låsepinnen igjen og skyv sylinderen på plass.
6

Slå sylinderen tilbake til "Off" posisjon når du vet den er helt på plass i huset. Slå sylinderen til alle posisjoner for å sikre at den er korrekt installert.
7

Koble den negative kabelen til batteriet. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63241.html

Previous:
Next:

Bil Forretter