Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Installasjon av en Lexus GS400 Engine Starter

Skifte starteren på Lexus GS400 er ikke en vanskelig prosess, og til og med noen uten erfaring på en bil, kan gjøre dette i omtrent en og en halv til to timer. Du trenger bare å vite litt om å kjøpe deler. For eksempel er det en ting folk er å kjøpe reproduserte deler i stedet for helt nye som et kostnadsbesparende tiltak. Reproduserte deler er et bedre alternativ enn sine ombygd kolleger fordi reproduserte deler inneholder alle nye innvendige deler. Du trenger
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Marker
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret på bil og koble den negative batterikabelen med en fastnøkkel til å løsne mutteren og trekk terminalen vekk fra batteriet.
2

Koble automatgir skift kabel fra girkasse. Kabelen er svart eller sølv, og du må manipulere den til å koble den fra spaken.
3

Fjern overføring kabelklemme fra starteren med skiftenøkkelen. Merke elektriske ledninger på starteren med en markør og maskeringstape henhold til deres riktige steder. Koble fra ledningene med skiftenøkkel for å fjerne nøtter. Koble ledningsnettet fra starteren.
4

Skru boltene fra starteren med en stuss og skralle. Trekk i fra motoren.
5

Installer den nye starteren på motoren. Stram boltene med socket og skralle. Koble ledningsnettet tilbake i magnetventil deretter koble den andre ledningen med fastnøkkel til å skru til mutteren.
6

Koble overføringskabelen braketten på starteren og skru det fast med skiftenøkkelen. Sett automatgir kabelen tilbake på plass og koble den til overføring.
7

Fest negative batteriet kabelen og trekk til mutteren med skiftenøkkelen. Sveiv motoren for å teste starteren installasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63187.html

Previous:
Next:

Bil Forretter