Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan bruke Pineapple Leaves for Handmade Papers

Bladene av ananas er tøff og fiberholdig, og for en sterk hjemmelaget papir. Denne teknikken for å lage papir tar litt tid, men et hjem kjøkken gir det rette miljøet for prosjektet. Å vite hvordan å lage papir av ananas blader gir deg muligheten til å bruke de fleste deler av ananas du ta med deg hjem fra en matbutikk. Du trenger
£ 1 ananas blader
£ 1 makulert papir Side 8 qt. stockpot
Nonstick cooking spray
Potato masher
to innrammede skjermer
Vis flere instruksjoner
en

Tilsett ananas blader og strimlet papir til stockpot. Hell i 3 liter vann.
2

Cover potten og kok det i to timer. I løpet av denne tiden bladene og papir vil slå inn i et grumsete lim som blanding.
3

Place en av mesh skjermer horisontalt på kjøkkenbenken slik at det holdes over sluket. Disse kan du få på håndverket forsyne butikker i papir laging seksjoner. Spray et lag med nonstick spray over overflaten på skjermen. Dette legger til en nonstick tekstur for å fjerne papiret når den er ferdig.
4

Hell grumsete og fiberholdig blandingen over midten av skjermen. Fuktigheten vil renne fra under den i vasken. Bruk potet masher å spre slammet jevnt over skjermen i et ark form og mos godt ned for å utvise mer vann.
5

Dekk slammet dekket skjermen med den andre skjermen. Sitter det utenfor tørke i to til tre dager. Hvis du bor i et fuktig miljø, gi det en uke eller to. Fjern den øverste skjermen og forsiktig skrelle bort hjemmelaget papir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63351.html

Previous:
Next:

Bil Forretter