Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Fjernstart Engine

Installere en fjernkontroll starter i bilen din kan du varme opp bilen før du begir deg ut. Installasjonen krever noen ledninger, så det er viktig å følge monteringsanvisningen nøyaktig, slik at du ikke skader bilens datasystem. Heldigvis gjør ikke prosessen varierer mye mellom produkter og noen grunnleggende instruksjoner kan komme i gang med noen ekstern starter du kjøper. Du trenger
Remote startpakke
Screw driver
To seks-tommers bolter
Gummi sement
Wire crimpers
Lodd
Loddebolten
Show Mer Instruksjoner
en

Åpne fjernkontrollen startpakke. Kontroller at alle delene var inkludert i settet og les bruksanvisningen, og pass på at du forstår hvert trinn. Start bilen og sjekke alle lysene og slå signaler å sikre at alt fungerer som det skal.
2

Trekk i utløseren for panseret på bilen. Deretter heve og sikre panseret. Ved hjelp av en skrutrekker, trekker den negative batterikabelen fra stillingen. Sett kabelen til side, og pass på at kabelen ikke kommer i kontakt med noe metall.
3

Bruk to seks-tommers bolter, sikre panseret pin fra fjernkontrollen starter kit til plast klemme ligger nær panseret låsen.
4

Fjern dekselet til varmen duct under førersiden av dashbordet. Bruk et lag av gummi-sement for å feste eksterne starteren til innsiden av kanalen. Deretter kjøres grå wire som er festet til den eksterne starteren opp gjennom kanalen til dekslet i kjøretøyet. Fest ledningen til panseret pin med ledning crimpers.
5

panelet av rattstammen å avsløre styring sele. Sjekk instruksjonene som fulgte med fjernkontrollen startpakke for å se hvor mange ledninger du må koble til styringsgruppen sele. Avhengig av settet du har kjøpt, alt fra én til tre ledningene må loddes til styring sele. Bruk loddetinn og en loddebolt til å feste de riktige ledningene og pakk utsatte ledninger med elektrisk tape. Plugg styring sele tilbake og erstatte panel.
6

Fest antennen til toppen av dashbordet ved hjelp av gummi sement. Træ ledning festet til antennen bak dashbordet og gjennom varme-kanalen. Plugge ledningen inn fjernkontrollen starter. Deretter sette på dekselet på varmen duct og lukk panseret på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63299.html

Previous:
Next:

Bil Forretter