Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner du en Starter Fra en 1996 Ford Marquis

Du kan fjerne starteren på Ford Marquis hjemme i 25 minutter eller mindre. Starteren er ansvarlig for å snu motorens tannkrans koblet til svinghjulet for å sette motoren i gang. Symptomer på en dårlig start kan inkludere motoren ikke starter i det hele tatt eller et høyt, gjentas klikke eller svingete lyd. På 1996 Marquis, er starteren ligger på passasjersiden under bilen der motor og girkasse kommer sammen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
Bil jack
Jack stå
Flat skrutrekker
White malerens tape
Fleksibel socket forlengelse bar

Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Åpne panseret på Marquis og koble den negative batterikabelen fra sin post med en pipenøkkel. Pakk hele metall terminal enden av kabelen med elektrisk tape. Når du setter kabelen ned i motorrommet, være sikker på at det ikke er i direkte kontakt med andre metall eller selve motoren.
2

Hev bilen på sitt jekkpunktet på passasjersiden med en bil jack. Skyv en jack stå i posisjon akkurat av bilen jack. Hev støttearmen på støttebenet til høyden på jekken. Returnere låsepinnen til støtte armen på støttebenet for å sikre sin høyde. Litt rocke bilen frem og tilbake for å sikre at det er solid før du skyver under den.
3

Fjern det lille plastdeksel på starteren strømledningene å få tilgang til mutrene under den. Dekselet skal komme ut av hånden. Hvis du har noen problemer med å fjerne det, bruk en flat skrutrekker til å hjelpe deg.
4

Gi hver av starteren er ledninger klart med hvit malerens tape før du fjerner dem. Bruk en pipenøkkel til å løsne begge mutrene som holder strømledningene på plass, og fjern muttere og ledninger for hånd. På den 4,6-liters motor, har starteren en tredje ledning som er en push-on-tilkobling. Fjern ledningen ved å forsiktig dra den av sin sammenheng.
5

Fjern den øverste bolten på starteren. Det vil kreve bruk av en fleksibel sokkel forlengelse bar på grunn av begrenset plass. Støtt starter med en hånd og fjerne den nederste bolten. Hvis du har en annen motor enn 4,9 liter, kan starteren har en tredje bolten. Etter å ha fjernet starteren er festeboltene, sakte senke starteren fra sin posisjon på motoren. Installer starteren ved å reversere denne prosedyren nøyaktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62995.html

Previous:
Next:

Bil Forretter