Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Installere en ekstern Starter

Installere en ekstern starter i bilen krever litt mekanisk evne, men det er ikke en vanskelig oppgave. Alle eksterne startsett komme med spesifikke instruksjoner, slik at du ikke skader bilens elektriske komponenter under prosessen. Mens noen avsidesliggende startsett har unike ledninger, gjør de grunnleggende instruksjonene ikke variere fra kit til kit. Du trenger
Remote startpakke
Flathead skrutrekker Vis
Gummi sement
Wire crimpers
Lodd
Loddebolten
Flere Instruksjoner
1

Se på instruksjonene som fulgte med fjernkontrollen startpakke å sørge for at du forstår hvert trinn. Deretter samle alle de verktøyene du trenger under installasjonen. Sjekk også innholdet i boksen for å sørge for at alle bitene ble inkludert.
2

Bruk et flatt skrujern, forsiktig lirke den negative batterikabelen fra batteriet innlegget. Sett kabelen til side, slik at det ikke berører noen form for metall. Deretter bruker boltene for å feste hette pin til noe metall i nærheten av panseret låsen.
3

Ta av panelet som dekker varmen kanalen under dashbordet på førersiden av bilen. Ved hjelp av gummi sement, montere fjernkontrollen starter på venstre side av varmen kanalen. Ta grå ledning festet til den eksterne starter og træ den opp gjennom varme-kanalen, langs panseret. Deretter bruker tråd crimpers å feste ledningen til panseret pin.
4

gjennom instruksene fra fjernkontrollen starter kit for å se hvor mange ledninger du må koble til styringsgruppen sele. Har noen eksterne startere to ledninger som må loddes, andre har tre. Koble styringen sele og lodde de riktige ledningene til den. Pakk ledninger med elektrisk tape. Koble deretter selen tilbake igjen
5

Bruk gummi sement, feste fjernkontrollen starter antennen på toppen av dashbordet. Deretter kjører ledningene ned gjennom dashbordet til den eksterne starteren og koble dem i. Deretter erstatte panel til varmen duct.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63296.html

Previous:
Next:

Bil Forretter