Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Problemer med Remote Forretter

Eksterne startere blir ofte solgt som etter-markedet alternativer for motorkjøretøyer. En ekstern forrett gir føreren muligheten til å starte tenningen på bilen uten å være i bilen. Dette gir føreren den luksus av å ikke måtte gå utenfor for å varme opp bilen i de kalde månedene av året. Men på grunn av den vanskelige natur installere eksterne forretter, samt komplekse systemer i motorer, kan problemene dukker opp. Batteri Problemer

En av de første tingene å gjøre når en ekstern starteren ikke fungerer er å sørge for at batteriet er ladet. Mest avsidesliggende startere har en LED for å vise at fjernkontrollen er funksjonell og engasjert riktig. En annen mulig problemstilling er feil å koble mottakeren wire.
Nei Start

Mange eksterne startere tillate brukeren å se diagnosekoder gjennom blinking av parklys. Hvis bilen ikke starter, sjekk diagnosekoder og til produsentens manual. Det kan være en rekke grunner for starteren ikke fungerer, alt fra kabling av mottakerenheten til en blåst sikring.

Alarmen aktiveres Etter Innstilling

Noen ganger fjernkontrollen starter sin bil alarm aktiveres av seg selv når bilen er låst og sikret i 30 til 45 minutter. Eksterne startere er designet for å spare strøm ved å gå inn i en "sleep"-modus, som ligner på datamaskiner. I enkelte biler, kan den eksterne starter å gå inn i en "sove" syklus føre døren pin-inngang for å endre dens tilstand, noe som er oppdaget av alarmen. For å feilsøke dette problemet, kan et relé monteres som vil isolere døren pin kretsen fra den eksterne starteren er alarm.
Startsperre Systems

Dette problemet kan være til stede hvis kjøretøyet svinger over, men ikke fullfører start syklus. Fabrikkinstallerte startsperre systemer inkluderer en liten databrikke som en sikkerhetsfunksjon i bilens nøkkel. Hvis sikkerhetsbrikken er ikke til stede nær tenningen på bilen, vil den ikke starte. For å finne ut om du har et problem med denne type sikkerhetssystem, sette nøkkelen i tenningen og trykke på knappen for fjernkontrollen starter. Hvis bilen fullfører start syklus, installere en transponder enhet for å omgå dette sikkerhetssystemet.
Forårsaker Kjøretøy til å flytte

Noen eksterne startere kan føre manuelle kjøretøy for å flytte hvis de blir stående i gir når bilen startes. Rapporter har også blitt arkivert til Autostart om visse eksterne forrett enheter med start motoren utilsiktet. Farene for at dette skjer er eksos bygge opp og karbon-karbonmonoksid utslipp, samt kjøretøy og materielle skader. Alle berørte enheter ble tilbakekalt av AutoStart etter at problemet ble dokumentert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63234.html

Previous:
Next:

Bil Forretter