Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en 2000 Infiniti I30 Starter

Når starteren går dårlig på 2000 Infinity I30, vil ikke bilen starte. Det kan gjøre en rask klikke lyd, eller det kan gjøre ingen støy i det hele tatt hvis det er helt død. I alle fall må du bytte den. Dette er et prosjekt som du kan gjøre i din egen innkjørsel og unngå å betale høye lønnskostnader. Du har sannsynligvis allerede har verktøy for å fullføre jobben, som skal ta fra én til to timer. Du trenger:
Jack
Jack stå
Hjulklosser
Vernebriller
Flat-skrutrekker
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel sett
Show Flere Instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og plasser bremseklosser bak bakhjulene. Koble den negative kabelen fra batteriet terminalen.
2

Hev bilen med jekken og plassere en jack stå under rammen nær jekkpunktet for ekstra sikkerhet. Hev jack stå opp til rammen av bilen.
3

Ta på vernebriller og krype under Infiniti. Fjern luftkanal-enheten ved å fjerne klemmene med en flat skrutrekker. Luftkanalen er den svarte slangen som kommer ut av den svarte boksen som inneholder luftfilteret.
4

Ta av starteren selen beskytter ved å fjerne nøtter med en skiftenøkkel. Koble ledningsnettet fra starteren.
5

Fjern boltene fra starteren med en socket og skralle. Trekk i fra motoren.
6

Installer den nye starteren og stram boltene med socket og skralle. Koble starteren ledningsnettet ved å plugge den i. Sett starteren sele beskytter og stram til mutterne med en skiftenøkkel.
7

Koble luftkanal og skru til klemmene med skrutrekkeren. Fjern støttebenet og senke bilen til bakken.
8

Koble den negative kabelen til batteriet terminalen og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Starte bilen og teste installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63122.html

Previous:
Next:

Bil Forretter