Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Feilsøking Remote Car Starter Problemer

En ekstern bil forrett tillater føreren å starte tenningen uten å være i bilen, men i nærheten av bilen. Remote bil startere blir ofte solgt som ettermarkedet alternativer for biler. Disse enhetene kan være ideell under kaldere månedene og gi sjåføren den luksus av å ikke trå ut i kulden for å varme opp bilen. Men med deres bekvemmelighet, kan problemer dukke opp med eksterne bilen startere, og det er feilsøking teknikker for å løse problemene. Instruksjoner
en

Inspiser LED på fjernkontrollen bilen starter der det er installert under dash å sørge for at batteriet er fulladet. Hvis ikke, vil den eksterne bilen starter ikke.
2

Installer en stafett for å isolere døren pin kretsen fra den eksterne bilen starter sin alarm. Noen ganger vil en ekstern forrett bil alarm vedta på egen hånd etter at bilen har blitt låst i 30 minutter eller så. Når starteren går inn i sin "sleep" syklus for å spare strøm, kan det føre til at døren pin inngang til å endre sin tilstand.
3

Aktiver bilens parkeringslys ved å trykke på knappen på eller nær dashbordet hvis bilen ikke vil starte med fjernkontrollen. Mest avsidesliggende bil startere tillater føreren å observere diagnosekoder gjennom blinkende parklys. Studer diagnosekoder gjennom parklys og se i brukerhåndboken for å finne ut hva problemet er.
4

Installer en transponder enhet for å omgå bilen starter sikkerhetssystem hvis bilen svinger over, men fullfører ikke starten syklus. Fabrikkmonterte startsperre systemer har en databrikke som et sikkerhetstiltak i bilens nøkkel. Brikken må være i nøkkelen for at bilen skal starte. Sett nøkkelen i tenningen og trykke på knappen for fjernkontrollen starter. Hvis den er ferdig start syklus, installere transponder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63254.html

Previous:
Next:

Bil Forretter