Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik fjerner Gold Fra felger

eloksert gull kan bli strippet fra bilens felger og samtidig la felgene uskadd, men det vil kreve hardt arbeid. De eloksert gull obligasjoner med metallet rim og dermed krever heavy duty sliping for å fjerne. Du trenger
Rags
vaskemiddel
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack står
Vernebriller selg Electric sander
60-korn sandpapir
Air pumpe
Vis flere instruksjoner
en

ta en våt klut og suge den i en bøtte med oppvaskmiddel. Tørk av fille på alle utsatte overflater av bilens felger å rengjøre dem.
2

Bruk en hjulmutternøkkel å løsne slepe nøtter på hvert hjul. Nå bruker en bil jack og jack står å jekke opp og støtte hvert hjul. Fullfør skru av mutrene på hvert hjul med hjulmutternøkkel. Fjern hjulene fra bilen og plassere dem på bakken. Deflatere dekkene og fjerne dekket fra hver kant. Ta tak i dekket og trekke veldig hardt. Det skal gli av felgen.
3

Place felgene på et teppe av brennbare eller verdifulle gjenstander. Ved hjelp av en elektrisk slipemaskin, sand hvert punkt på felgen. Bruke minst to minutter på hver overflate. Sørg for å bruke vernebriller. Du bør begynne å se den underliggende aluminium dukke opp fra under gull etter noen minutter av sliping et gitt område. Sliping alle fire felger vil ta flere timer.
4

Rengjør felger med en fille igjen. Føler overflater av hver rim for ujevnheter. Hvis du kommer over noen, bruker 60-korn sandpapir for å jevne stedet ut. Skyv dekkene tilbake på sine respektive felger enda en gang og blåse opp dekkene med en luftpumpe. Løft hjulene tilbake på bilen og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97790.html

Previous:
Next:

felger