Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint Felger Flat svart

Maleri din egen bil felger trenger ikke å være dyrt eller skremmende. Selv om maling felger ikke involverer noen albue fett, kan det oppnås en gjennomsnittsperson på omtrent en dag. Ved å male ditt eget felger kan du oppnå den flate svart utseendet du ønsker uten å bruke en stor sum penger. Du trenger:
Spray-on eller maling på metall primer
Spray-on eller maling på metall maling i flat svart
Sandpapir, 320 og 110 maisgrøt
2-tommers flat pensel
Tack klut
maskeringstape
Newspaper
støvmaske
Vis flere instruksjoner
en

Sand felgene med 320-sandpapir for å fjerne blank finish . Dette vil la malingen holder seg til kanten uten flassing. Sand igjen med en finere 120-sandpapir for å fjerne små riper i overflaten. Tørk av med en tack klut for å fjerne alt støv.
2

Mask av de områdene av felgene du ikke ønsker malt med malere maskeringstape. Ordne aviser under felgen å fange noen maling over-spray. Maling eller spray et tynt lag av metall tennsats ifølge primer retninger. La det tørke helt.
3

Bruk en spray-on eller børste-on maling i flat svart. For å sikre en jevn, ferdig utseende, gjelder 2:58 tynne lag med maling. La malingen tørke helt mellom hvert strøk.
4

Spray malt felger med to til tre strøk med høy kvalitet matt finish spray eller pensel på 2:58 strøk med matt finish. La målgang tørke helt før du legger et annet strøk. Dette vil bidra til å beskytte felgene fra å bli skadet, og det vil ikke gi en blank overflate slik at den svarte malingen vil fortsatt virke "flat". La felgene herde i minst 48 timer før du setter dem tilbake på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97879.html

Previous:
Next:

felger