Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Wheel Spacer Safety

Wheel spacers er enkle metall enheter som posisjonen hjulene på en bil lenger bort fra hub som de er installert. Avstandsstykker er brukt for å øke grepet og håndtering , samt å forbedre estetikk. Fest Fest
p Det er to typer hjul avstandsstykker. Den første er de som er boltet til kjøretøyets nav . Disse avstandsstykkene gli over bilens eksisterende wheel studs og festes på plass med hjulmuttere . Avstandsstykkene har hjulet studs at hjulet blir deretter installert på . Den andre typen er avstandsstykker som har hull i dem , men ingen pigger og som bare raste over eksisterende studs. Hvis denne type spacer brukes, bør slepe nøtter inspiseres for tetthet og for å sikre at det er tilstrekkelig tråd på stendere for å holde hjulene på plass .
Inspiser Avstandsstykker regelmessig
med

Wheel avstandsstykker bør kontrolleres regelmessig for sprekker og skader . Hvis et hjul spacer er skadet på noen måte , bør bilen ikke kjøres før spacer er byttet eller reparert .
Inspiser Suspensjon og Hub

hjul avstandsstykker kan føre til akselerert og økt slitasje på bilens hub og suspensjon. Dette er fordi de hjul er plassert lenger vekk fra suspensjon og øve ekstra kraft. Bilens hub og suspensjon bør kontrolleres regelmessig for slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97794.html

Previous:
Next:

felger