Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Alle typer Mag Wheels

Mag hjul er lette felger dekk som skal plasseres på biler. Mag hjul fikk sitt navn fordi de er laget av magnesium. Den opprinnelige hensikten for mag hjul var for racing, på grunn av sin lette design. Imidlertid har mag hjul funnet et sted på forbrukermarkedet som en måte for bilentusiaster å forbedre utseendet på deres favoritt showet bil. Begrepet "mag hjul" har nå blitt utvidet med bilentusiaster å omfatte hjul som er laget av aluminium også. Drop Felger

En dråpe rim er en stil av mag hjul som har sentrum av hjulet falt mot akselen på bilen. Denne typen rim presenterer en tre dimensjonal. Denne type mag hjul vil komme med en fem eller seks lug mutter vedlegg til bilen. Drop felger kan være vanskelig å ta vare på som den innrykket utformingen av veggen av felgen kan forårsake skitt og annet rusk å samle innenfor mag felgen.
Rotator Wheels

Mag rotator hjul er en iøynefallende type hjul. Konstruksjonen består av den faste felg som dekket er montert på, og at mutrene er festet til. Over toppen av dette er et fritt-roterende rotator som beveges ved hjelp av den fremover bevegende kraft av dekket. Imidlertid, når bilen stopper, fortsetter rotator del av mag-hjulet til å spinne, gir inntrykk at bilen beveger seg fortsatt, selv om det står stille. Den roterende delen av mag hjul er vanligvis svært dekorativ med kurver og utsparinger. Jo mer dekorativ Rotator delen av mag hjul, jo større grad av refleksjon av hjulet og mer oppmerksomhet det vil fange.
Spoke Wheels

Spoke Aluminiumsfelger er det mest grunnleggende utformingen av tradisjon mag hjul. Antall eiker kan variere, men i det minste fem eiker må være til stede for å opprettholde stabiliteten av felgen. Eiker kan være dekorativ med buede kanter eller små fordypninger fra den ytre enden av eikene til der de alle møtes på midten på hjulmuttere. Mens eikers hjul kan være den mest grunnleggende designen av mag hjul, kan det være svært oppsiktsvekkende når holdes rene og skinnende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97884.html

Previous:
Next:

felger