Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik fjerner små groper i Chrome Wheels

Chrome hjul er skinnende og reflekterende mens ny, men etter noen år med å bli drevet på veien, kan de bli kjedelig og pitted. Salt og annen skitt og rusk fra veier kan føre til chrome å utvikle små groper, som kan bli fylt med rust. Store groper kan være umulig å reparere uten å re-chroming hjulene, men små groper kan noen ganger bli fjernet av en slipeprosessen. Hvis det gjøres riktig, kan de chrome hjul ser nesten ny igjen. Du trenger:
400-sandpapir
800-sandpapir
1000-sandpapir
1200-sandpapir
Vann
000 fin stålull
0000 veldig fine stålull
Chrome polish
Bomull håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Sand krom felger med 400-sandpapir. Sand veldig lett og akkurat nok til å fjerne gropene. Hold sandpapir selv og flat på rattet. Ikke sand dypt i ett område og lett i en annen.
2

Bruk 800-sandpapir til lett sand over krom overflaten igjen. Dette fjerner mer av de synlige groper og gjør hjulet kjedelig og selv ser.
3

Gå over rattet med 1000-sandpapir og vann. Dette jevner ut de riper gjort av mer skarpt sandpapir og vannet holder sliping buildup fra å grave inn i hjulet. Gjenta dette trinnet med 1200-sandpapir og vann.
4

Gni hjul med 000 fin stålull ved hjelp av små sirkulære bevegelser. Gå over hjulet på nytt med 0000 veldig fin stålull. Disse trinnene hjelpe glatte alle riper laget av sandpapir.
5

Hell krom polish på en bomull håndkle og gni den i sirkulære bevegelser over hele overflaten av hjulet. Arbeid polsk i små sirkler, gå i begge retninger. La polish tørke i fem minutter, og deretter bruke en ren bomull håndkle til buff den polske off av hjulet for en lysende glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97916.html

Previous:
Next:

felger