Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Høy polsk aluminiumsfelger

Polering din aluminiumsfelger er en flott måte å gjenopprette sin glans. Denne prosessen er svært billig og enkelt. Sette av minst en time å polere alle fire av dine felger siden denne prosessen kan være svært tidkrevende. Felger må rengjøres grundig før polering ellers kan du ødelegge finish. Før polering dine felger sørge for at de er faktisk aluminiumsfelger og at de har en finish som kan poleres. Denne informasjonen kan bli funnet på noen manualer som følger med felgene eller ved å ringe produsenten. Du trenger
Hose
Såpe
Håndklær
Bucket
Aluminum hjulet polsk
Bil såpe
Vis flere instruksjoner
1

Fyll en bøtte med vann og bilvask såpe og suge noen håndklær i denne løsningen. Spray litt vann på hjulene for å fjerne store biter av smuss og avleiringer. Tørk overflaten av hjulene med et mykt håndkle. Sørg for å få hver bit av smuss og skitt, ellers kan hjulet overflaten bli skadet når det er polert. At hjulene tørke.
2

Gni litt aluminium hjul polish på en myk håndkle. Gni håndkle på overflaten av den tørre aluminium felgen i en sirkulær bevegelse. Ofte nytt polish og polere hele overflaten av hjulet. Påfør polish til bare ett hjul om gangen. Sørg for at bilen er ute av direkte sollys ellers polish vil være vanskelig å fjerne.
3

Tørk av kanten med et mykt håndkle når du er ferdig med å polere den. Snu håndkle ofte, slik at du bruker en ren del av håndkle, siden det vil bli bygget opp med polish. Dette trinnet vil fjerne overflødig polish fra felgene og gjenopprette glans over felger.
4

Gjenta trinn to og tre for hver av de andre felger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97852.html

Previous:
Next:

felger