Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Ship felger og dekk

Hjul og felger er kjøpt og solgt hver dag. Prosessen med å kjøpe et sett med hjul og felger er lett, siden det innebærer en enkel økonomisk transaksjon. Men skipsfart et sett med hjul krever innpakning hjulets og dekk med runde biter av papp og deretter pakke dem med frakt wrap og tape for å sikre at de kommer i god form. Du trenger
Kartongene
saks
Marker
Shipping tape
Plastic frakt wrap
Vis flere instruksjoner
en

Mål bredde og diameter på hjul og dekk. Dette vil variere avhengig av hjul og dekk-pakken og kan være hva som helst fra 18 inches til over 25 inches i diameter. Bredden vil variere fra rundt 7 til 14 inches på brede hjul og dekk.
2

Purchase nok separate biter av papp for å lage sirkulære biter av papp som er større i diameter enn diameteren på dekkene. Bokser kjøpt fra en shipping butikk eller fra et selskap som leier bevegelige varebiler og utstyr vil fungere.
3

Lay rattet og dekk på papp og spore den ytre omkretsen av dekket med en markør og deretter klippe ut formen med en boks kniv. Du trenger to stykker for hvert hjul, så hvis du leverer fire hjul, er at åtte runde biter av papp.
4

Plasser en runde papp stykke på hver side av hjulet og deretter tape bitene av papp til hjulene ved å pakke tape rundt hele omkretsen av felger og dekk. Sted pakking materiale mellom de to hjulene, hvis ønskelig. Pass på at papp beskytter hele ansiktet av hjulet for å hindre den fra å bli ripete. Pappen stykket skal være større enn i dekket slik at den bøyer seg over på den flate overflate av dekket. Gjør dette med hvert hjul og dekk.
5

Place to hjul og dekk sammen med sidene av hjulene som vender ut fra bilen mot hverandre. Dette vil hindre den synlige side av hjulet fra å bli oppskrapet. Tape to hjul sammen med frakt tape, innpakning båndet rundt begge hjulene flere ganger. Gjenta på den andre hjulpar slik at du har to separate "pakker".
6

Pakk hjulpar med plast frakt wrap, som er tilgjengelig fra skipsfart og pakking butikker. Vikle vil holde seg til seg selv som du vikle den rundt hjul og dekk. Dekker hele overflaten av felger og dekk. Wrap frakttapen rundt wrap, krysset over dekket og papp kretser som beskytter hjulene. Gjenta på den andre hjulpar.
7

Print ut en adresselapp og fest den til papp eller til den flate overflaten av dekket med frakt tape. Sørg for at etiketten er helt sikret med frakt tape. Ta hjulene til avsender av ditt valg. Shoppe rundt, siden noen avsendere kan være rimeligere enn andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97887.html

Previous:
Next:

felger